Odpoveď na príspevok od marrad:
Mate niekto svietidlo na plote z betonových tvárn… @marrad Málo vstupných údajov: - chceš aby to svietilo stále, či len pri pohybe osoby alebo to chceš zapínať z domu? - máš tam natiahnuté napajanie 230 V, alebo to bude na solárny panel: - aké silné má byť to svetlo? Ja som zvonku k bráničke dal takéto 2 svietidlá z Aliexpresu: https://de.aliexpress.com/item/100500...Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@marrad Málo vstupných údajov: - chceš aby to svi… @chrobak7 Ďakujem za odpoveď. Mame tam 230V natiahnutých, z vnutra z dvora by bolo dobre nejake na elektriku ale zvonku bu branicke by bolo postacujuce aj to čo mate Vy. Nebola by nejaka foto ako ste ich umiestnili ku tej branicke, pre inšpiraciu.... obidva aj tie vo dvore aj tie vonku asi stacia na senzor, no tie vo dvore na elektriku by bolo dobre dat ku nim vypinac aby sa dalo vypnut pre pripad dlhodobej nepritomnosti...Odpoveď na príspevok od marrad:
@chrobak7 Ďakujem za odpoveď. Mame tam 230V nat… @marrad Fotku nemám. Normálne som ich zavesil na drôt, ktorý som zastrčil do medzere medzi betónovými tvárnicami. Aj toto svetlo sa dá vypnúť, vedľa pohybového senzora je vypínač.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@marrad Fotku nemám. Normálne som ich zavesil na … @chrobak7 a funguje v pohode? dostatocne svieti?Odpoveď na príspevok od marrad:
@chrobak7 a funguje v pohode? dostatocne svieti? @marrad Čo je to "dostatočne"? Keď ti bude málo svetla, dáš dve lampy. Alebo dáš silnejšie, s viac LEDkami. My máme na ulici aj verejné osvetlenie pri bránke, takže je to len taký doplnok.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@marrad Čo je to "dostatočne"? Keď ti bude málo s… po bránu vidím i ja s verejného na stlpe a a pri bráne mám 7-kový vypínač na prízemi 6-kový dom má len polovicu prízemia, tak isto na poschodí a je len jedno svetlo na rohu domu no už kopu rokov ked ešte senzory neboli