Odpoveď na príspevok od yoboi:
Ahoj, pouzivate nejake speci sponky na upevnenie … @yoboi Môžeš použiť kvalitnejšie pásky s UV ochranou, tie vydržia niečo dlhšie. Sú aj nerezové, ale cena 😂 a otázka, či by to nepoškodili pletivo. Takže skončíš u objednávky z Číny, kde to máš do 2 týždňov doma a za sympatickú cenu. Napr.: Shade Cloth Clips Shade Fabric Clamps Grommets For Net Mesh Cover Sunblock Fabric In Garden Backyard Greenhou https://a.aliexpress.com/_EHcBcgp Ale predajcu z Ali si nájdi akého chceš, ja som toto dal ako inšpiráciu, nie ako odporúčanie na obchodníka. Avšak 8,23€/100 ks je asi fajn cena...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@yoboi Môžeš použiť kvalitnejšie pásky s UV ochr… @frantisekca dakujem, tieto "klipy" som videl ale zda sa mi ze to je vhodne iba na uchytenie zvrchu a zospodu plota. Chcem siet uchytit tiez do pletiva. Takze asi ostavaju iba tie UV. Dakujem.Odpoveď na príspevok od yoboi:
@frantisekca dakujem, tieto "klipy" som videl ale… @yoboi SK pásky vydržia dlhšie, ako tieniaca sieť na plote. Pokiaľ to neuchytíš každých 30 cm v radoch max. 50 cm, tak ti vietor do 2 rokov tú sieť dotrhá.Odpoveď na príspevok od yoboi:
Ahoj, pouzivate nejake speci sponky na upevnenie … @yoboi ja som to prešíval viazacím pozinkovaným drôtom asi 1,5mm. Drôt vydrží večnosť, skôr sa rozpadne samotná tkanina. Tiež som zrejme stará škola.