Samonosna posuvna brana 3.5 m x 1.80 m + branka 1m x 1.80 m

Dobry den,nejake odporucania na samonosne posuvne brany s brankou, SC a okolie?Mali by sme zaujem o nieco taketo.Dakujem
Odpovedať
@marmar2412 Nam robil branu pan Cech z Dolbej Stredy.Velka spokojnost,Cena,pristup,spracovanie.Zinkuje pozvarane diely v celku...
Odpovedať
@marcel714 mozem prosim vas vidiet nejake fotky? a tiez mozem poprosit o kontakt?dakujem
Odpovedať
Ake na to mate cp? Lebo riesime dost podobne nieco
Odpovedať
@marmar2412 Nemame sice samonosnu (brana ma 6,5m tak aj koly stabilite)
Odpovedať
Ja mám z tejto firmy rollo.cz a sú blízko Skalice.
Odpovedať
Vyskusaj ELMAR, maju na stranke aj kofigurator, kde vies aspon pribliznu cenu. Robotu maju kvalitnu a aj pristup k zakaznikom. Brat s nimi riesi celu vstupnu branu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch

Odpoveď na príspevok od marmar2412:

Dobry den,nejake odporucania na samonosne posuvne…
@marmar2412 podarilo sa Vam źohnať niekoho na posuvnu bránu a vstupnú bránku? Prave hľadáme taku istu branu ako pisete a sme z okolia Senca. Dakujem za tip.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marrad:

@marmar2412 podarilo sa Vam źohnať niekoho na pos…
@marrad Nie je to síde Senec, ale BA, Záhorská Bastrica a firma sa volá Kristl.
Odpovedať

@marmar2412 podarilo sa Vam źohnať niekoho na pos…
@marrad skus Menton. Ja som hladala sirkoko-daleko a vysli cenovo najrozumnejsie
Odpovedať
Dovolim si este položiť otazku. Aky minimálny svetly rozmer brány odporúčate? postači šírka 3,6m a výška 1,8 m?
Odpovedať

Dovolim si este položiť otazku. Aky minimálny sve…
@marrad závisí aj od okolia. Že či sa vychádza rovno z cesty a treba sa nejak vytočiť, alebo je tam ešte dosť miesta a stačí len prejsť rovno. Auto má cca 2,1m šírku aj so zrkadlami tuším, takže minimum 2,5 pri rovnom prejazde a všetko navyše len zvýši komfort, keď má človek každý deň tade chodiť. Keď je zákruta alebo treba nábeh, tak väčšiu šírku. Čo sa dá do brány, to sa ušetrí na plote 😀 Nám akurát robila hliníkovú bránu firma a keby predtým viem koľko cca to stojí, asi by sme dali ešte väčšiu. Takto sme sa báli že koľko to bude vychádzať a už sme to nechceli zväčšovať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@marrad závisí aj od okolia. Že či sa vychádza ro…
@marsdm môžete prezradiť od ktorej firmy mate bránu? Fotku môžete dať? pre inšpiráciu.
Odpovedať
Článok sa načítava...

@marsdm môžete prezradiť od ktorej firmy mate brá…
@marrad máme podobný štýl ako na úvodnej fotke, takže to tu asi nikoho extra neinšpiruje. Keď prídem domov odfotím a pošlem do správy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?