Diskusiu odoberá 1 človek

Pohon brany NICE TOO3000

Zdravim chcem sa opytat mam pohon brany teleskopicky too3000 uz 3ti rok a az teraz sa niekedy stane ze sa brana nezatvori uplne jedno kridlo ostane tam rezerva do uplneho zatvorenia asi 5cm brane nic nezavadza neprekaza nic nema stym niekto skusenosti vdaka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od t0ny08:

Zdravim chcem sa opytat mam pohon brany teleskopi…
@t0ny08 poradit ti neporadim ale presne tento problem mali nedavno susedia cez ulicu oproti. Netusim aky pohon mali ale skoncilo to jeho vymenou. Inak doma nasi co maju nice pohon na garazovu branu da sa tam odistit ten pohon a akoby doladit ten dojazd manualne aby to spravne dovieralo. Neskusal si nieco podobne?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od t0ny08:

Zdravim chcem sa opytat mam pohon brany teleskopi…
@t0ny08 skus spustit nacitanie poloh dorazov, vid manual bod 4.8
Odpovedať
Profilova fotka
@t0ny08 pri NICE je to bezne = rozsynchronizovanie koncovych poloh. Treba otvorit a znovu zavriet. Vacsinou to zacne robit po 2-3r, ked nebola urobena servisna prehliadka s resetom. Ak mas NICEVIEW, je to tam vidiet.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gashtaan:

@t0ny08 skus spustit nacitanie poloh dorazov, vid…
@gashtaan dal som aj reset a po istom case to spravilo znova ale krd nedovrie odisyim ktidlo zavriem ho rucne zaistim naspat a funguje to
Odpovedať
Profilova fotka
@t0ny08 vyskusaj s odomknutym motorom, ci posun ide lahko a rovnako na celej drahe. Ak nie, problem je tam a treba to vyriesit mechanicky - nastavenim brany. AK je to v poriadku, pozrite si parameter L6 (mala by tam byt RJ M800). Defaultne je 75%. Skuste zvysit o 1 stupen. Nedavajte hned 100%.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@t0ny08 vyskusaj s odomknutym motorom, ci posun i…
@mgx dakujem za radu ale viete mi to napisat polopatickejsie trocha sa vtom stracam :D
Odpovedať
Profilova fotka
@t0ny08 programovanie je v manuale. treba podla neho https://www.nice-pohony.sk/fotky10693...
Odpovedať
mozno to niekoho zaujme - naprogramoval som alternativny firmware na NICE BiDi-WiFi modul. Je cez to mozne ovladat, konfigurovat a diagnostikovat pohony s T4 zbernicou bez babrania sa s tlacitkami a LEDkami. https://github.com/gashtaan/nice-bidi...
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan pekne, ale zatial OVIEW nepredam :). Skus doplnit nejake ready made riesenie pre PCB, lebo pochybujem, ze to bude niekto doma zvarat na plosaku DIY, lepsie urobit malu 10ks seriu a rozpredat. Zaujemci sa urcite najdu...
Odpovedať

@gashtaan pekne, ale zatial OVIEW nepredam :). S…
@mgx je to pre mna len hobby, nemam potrebu to predavat. BIDI-WIFI som kupil na bazosi za dvacku aby som zreverzoval firmware v tom, takze hardware som mal "hotovy". Nie je tam nic zlozite, ale skor by som radil ist touto cestou... Inak, web vyzera takto nejako:
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan ja mam branu ovladanu cez shelly, ale co ma viac kasle je, ze neviem jej stav (aj ked na T4 ho vidim). K mag.senzoru som sa zatial nedokopal a IP7X zigbee senzory som neinstaloval. SHelly senzor vydrzal presne rok a potom skapal, takze tadeto cesta asi nevedie. Mas nejaku fotku tej dosky, nech viem co mam hladat?
Odpovedať

@gashtaan ja mam branu ovladanu cez shelly, ale c…
@mgx ja mam na brane a v schranke zigbee senzory Xiaomi... ziadne IP7x, zabalil som ich do zip bagu a schoval do obycajnej plastovej krabicky. Funguje to uz roky, este ani baterku som tomu nemenil. Aku dosku chces vidiet? Tu co je v tom BIDI-WIFI module? Vyzera takto:
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?