Pohon brány KEY - aké máte skúsenosti?

Mate niekto tuto znacku pohonu brany?Ake su s nou skusenosti popripade postrehy z pouzivania.Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano mam Po 5tich rokoch odisla riadiaca jednotka a po vymene fachal este 3 roky potom umrel. Mam druhy 2 roky a zatial ide.
Odpovedať
@wolodymyr takze spokojnost zatial?Lebo zamocnik,co mi bude robit branu spominal,ze ma s KEY lepsie skusenosti ako s NICE.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 - je to plus minus autobus rovnake. key ma lepsie prevodovky, riadenie ma lepsie nice.vyber si. @wolodymyr - skapanie riadiacej jednotky je casto len vyschnutie elektrolyt.kondenzatorov. Treba premerat a vymenit.
Odpovedať
@mgx Dik za nasor.Ved prave prevodovka je asi pri vaccsej brane najviac namahana.Videl som,ze KEY ma pohony aj s osvetlenim priechodu brany pri otvoreni az kym sa zase nezatvori.Pre auto je to jedno,ale ak idem tadial peso,tak to moze byt fajn.
Odpovedať
@marcel714 ako moze byt niekto spokojny ked mu za 8 rokov 2 krat odide pohon? Horman 10 rokov bez problemov. Jedne z lepsich budu asi came.
Odpovedať
@jozefsv To je asi tazko povedat.Co tak citam o tom tak kazdemu vyhovuje ine.Niekto nadava na came,iny zase na nice.sused ma key vyse 10r a menil akurat ziarovku v majaku.
Odpovedať
Profilova fotka
noname za 100US 15 rokov
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 skôr ako na značku by som sa zameral na výkon motora a točivý moment a prevodovku. A volil by som aspoň o 30% viac ako je na konkrétny typ brány treba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Dobry den prajem, dnes som pripajal a konfiguroval znamemu motor 7324, prve ucenie pozicii prebehlo v poriadku, no nasledne pri otvarani a zatvarani pomocou SBS sa motor vypina s hlasenim overload1. Skusal som upravovat rychlosti otvorenia, kontoroloval som nastavene parametre, niekolko krat som zopakoval ucenie koncovych bodov, nakoniec som nastavil aj maximalnu silu pri strete s prekazkou no napriek tomu vzdy skoncim s hlaskou overload. ( pridaniie sily na max trosku pomohlo ale aj tak vypina). Rucny chod brany je podla majstra co ju montoval ok, ja to posudit neviem, no povedal by som ze uz taktmer pri konci ide tazsie… je to samonoska a pride mi akoby sa pri konci prevazila a vznika vacsie trenie na kolajniciach… Ak by vsak motor nevladal tahat branu predpokladal by som ze nespravi ani samotne ucenie. Je mozne ze by bola nejako poskodena elektronika a vypina motor aj ked es nemusi? Kontroloval som aj prud na displayi RJ pri vypnuti ukazoval cca. 5500 mA v etape ked sa rozbiehal a siel povedzme 1meter boli hodnoty okolo 2500-3500mA. Dkujem za každú radu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mmiikkii:

Dobry den prajem, dnes som pripajal a konfigurova…
@mmiikkii potlacis branu jednym prstom? urcite nieje nazor majstra ktory ju montoval relevantny - vsak tam je konflikt zaujmu jak svina, prenoho to bude ok, aj ked pouzijes pajser :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@mmiikkii potlacis branu jednym prstom? urcite ni…
@rapidek ved hej :). Prstom isto nepojde, ale motor aj branu aj vsetko si dodaval sam majster. Ja som len elektricky pripojil a programoval. V podstate len patram kde by mohol byt problem. Motor je na 700kg a brana ma do 400
Odpovedať

@rapidek ved hej :). Prstom isto nepojde, ale mot…
@mmiikkii veď zapoj multimeter a meraj prúd, keď brána ide pokým nevyhodí overload. Ale overload je preťaženie, to znamená, že prúd motoru stupne v určitom okamihu nad hodnotu nastavenú ako ochrana motora a vypne ho RJ.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Dobry den prajem, dnes som pripajal a konfigurova…
@mmiikkii vyskusaj "pustit" motor o 2mm nizsie. Je dost mozne, ze ked sa brana preklopi zatazuje viacej ozubenie. Ak nevies ako, na bokov motora mas dve plasove krytky, tie daj dolu skrutkovacom a tam najdes v strede skrutku s HEX (inbus) hlavou a na krajoch cervikov tiez s vybranim na inbus. Povol to na oboch stranach a vyskusaj.
Odpovedať
@megdesign vyznam chyby mi je jasny, len som uvazoval nad tym, ze ak by bol motor pretazeny pri prevadzke vahou brany, preco porom vykona naucenie trasy. Prve ucenie prebehlo od zaciatku po koniec, i ked ne niektorych usekoch sa mi zdalo koby brana pribrzdila. Je mozne ze pri uceni pouziva inu hodnotu nadprudovej ochrany? @peter_durfina listy by mali byt OK, sú trosku vyssie nasadene prave preto aby netlacili na hnacie koliesko. Prikladam video z pohybu brany. Je to v rezime normalnej prevadzky. Brana sa otvara, reaguje na koncak potom s zavrie, no nie dO konca. Na RJ sa akoby vypne display a stav overload si musim zobrazit sam. RJ mi raz zobrazili chybu err23, nikde som neprisiel na vyznam. Link na video: https://share.icloud.com/photos/012TU...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?