Odpoveď na príspevok od mmiikkii:
Dobry den prajem, dnes som pripajal a konfigurova… @mmiikkii potlacis branu jednym prstom? urcite nieje nazor majstra ktory ju montoval relevantny - vsak tam je konflikt zaujmu jak svina, prenoho to bude ok, aj ked pouzijes pajser :DOdpoveď na príspevok od rapidek:
@mmiikkii potlacis branu jednym prstom? urcite ni… @rapidek ved hej :). Prstom isto nepojde, ale motor aj branu aj vsetko si dodaval sam majster. Ja som len elektricky pripojil a programoval. V podstate len patram kde by mohol byt problem. Motor je na 700kg a brana ma do 400Odpoveď na príspevok od mmiikkii:
@rapidek ved hej :). Prstom isto nepojde, ale mot… @mmiikkii veď zapoj multimeter a meraj prúd, keď brána ide pokým nevyhodí overload. Ale overload je preťaženie, to znamená, že prúd motoru stupne v určitom okamihu nad hodnotu nastavenú ako ochrana motora a vypne ho RJ.Odpoveď na príspevok od mmiikkii:
Dobry den prajem, dnes som pripajal a konfigurova… @mmiikkii vyskusaj "pustit" motor o 2mm nizsie. Je dost mozne, ze ked sa brana preklopi zatazuje viacej ozubenie. Ak nevies ako, na bokov motora mas dve plasove krytky, tie daj dolu skrutkovacom a tam najdes v strede skrutku s HEX (inbus) hlavou a na krajoch cervikov tiez s vybranim na inbus. Povol to na oboch stranach a vyskusaj.