Odpoveď na príspevok od jamur:
Ahojte, ti co ste si riesili branu od Elmaru, dav… @jamur tak s týmto skúsenosť nemám, my máme tiež pohon NICE, ale tak my máme od Alumixu a oni dávajú od tejto značky. Táto značka, čo máme skúsenosť, tak je dobrá, spoľahlivá.Odpoveď na príspevok od cippka:
@jamur tak s týmto skúsenosť nemám, my máme tiež … @cippka davali ste si robit aj ine cenove ponuky, alebo na zaklade coho ste sa rozhodli pre alumix. uz som od nich ploty pozeral a vyzeraju v clku fajn, tak ma len tak zaujima, ze cim vas dostaliOdpoveď na príspevok od wendi:
@cippka davali ste si robit aj ine cenove ponuky,… @wendi mala by to byť samozrejmosť, aspoň my sme sa s drahým tak rozprávali, že si vyberieme viaceré firmy, aby sme si mohli urobiť nejaký ten prehľad, kto čo ako poskytuje, aké ceny aj všetko. Lebo tak, čo firma, to iná komunikácia, iná kvalita aj všetko, tak príde mi to proste vhodné.Odpoveď na príspevok od vstavki:
@wendi mala by to byť samozrejmosť, aspoň my sme … @vstavki hej tomu ako rozumiem. a tito boli teda co najlacnejsi alebo mali dobru zaruku, material, nejaku speci povrchovu upravu?Odpoveď na príspevok od vstavki:
@wendi mala by to byť samozrejmosť, aspoň my sme … @vstavki a vyberali ste si z vela firiem? u vsetkych ste si davali nacenovat teda rovnaky vizual - boli velke rozdiely medzi jednotlivymi firmami?Odpoveď na príspevok od fasox:
@kloda7 Tiež si myslím, že je lepšie ísť osobne t… @fasox čo sme vybavili? no dali sme si urobiť bránu akú sme chceli, akú potrebujeme, nemali sme moc prečo nejako vymýšľať, otáľať, keďže prístup firmy bol fajn, keď sme išli osobne, tak nemali problém nám poukazovať v showroome čo je čo, aká je farba na tom a jedno s druhým, čiže ten prístup veľa za mňa urobil :)Odpoveď na príspevok od kloda7:
@fasox čo sme vybavili? no dali sme si urobiť brá… @kloda7 no tak tpotom super, ze sa to takto podarilo. aj ste volili nejaku speci povrchovu upracu, ci ste si vybrali skor taku klasiku?