Odpoveď na príspevok od juro75:
Dobrý večer, vie mi niekto poradiť ohľadom dreva … @juro75 Nad drevoplastovymi doskami si neuvazoval? Vzhladovo je to dost podobne a myslim, ze ked vyberies nejake kvalitne, tak zivotnost a hlavne starostlivost o to je lepsia ako pri dreve.Odpoveď na príspevok od kristof_ko:
@juro75 Nad drevoplastovymi doskami si neuvazoval… @kristof_ko nad tým som neuvažoval. Zelený ram mam už pozvaranyOdpoveď na príspevok od prirodokochac:
agát a máš pokoj @prirodokochac mate skusenost? tiez zvazujem agat, len potrebujem asi nejak este ubezpecit, ze to bude okej 😅Odpoveď na príspevok od pachi12:
@prirodokochac mate skusenost? tiez zvazujem agat… @pachi12 Necítim potrebu niekoho ubezpečovať o kvalite agátového dreva. Keď Ťa to upokojí, tak mám pre agát minimálne 2 argumenty. Jednak práca s drevom je moja profesia a aj sebe som si urobil výplne do plotu práve z agátu pred cca 6-7 rokmi. Či dá niekto plot z červeného smreku, sibírskeho smrekovca alebo afgánskeho smreku, mne je to jedno. Ja som len napísal, čomu dôverujem ja.Odpoveď na príspevok od juro75:
@kristof_ko nad tým som neuvažoval. Zelený ram ma… @juro75 Len mi to napadlo ako tiez vhodna moznost. Videl som uz viacej takychto realizacii a vyzera to fajn a malo by to aj roky vydrzat.