Betónový plot, čo všetko treba

Ahojte, tí ktorí ste na mieste pôvodného plotu, menili pôvodný na betónový plot z tých betónových blokov , čo všetko ste potrebovali od stavebného úradu? Dík
Odpovedať
Len ohlaska sa dava tam kde plot neni,lebo ty ten plot zveladujes,opravujes.V r.2020 sme robili predny plot,tam si ozaj nepametam uz ci sme davali ohlasku,ale viem,ze sme sa o tom bavili tam.No za sopu,co bola hranica ale plot tam nikdy nestal sme davali ohlasku,aka vyska,dlzka a z coho je plot postaveny.Z dalsich 4stran plotov,uz 2strany mame,dalsie 2strany nas cakaju sme nedavali ohlasku,lebo ideme po linii starych plotov,nemenia sa hranice,nic.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andreasiskova3:

Ahojte, tí ktorí ste na mieste pôvodného plotu, m…
@andreasiskova3 Opýtal by som sa pred podaním ohlášky najskôr na obecnom úrade. V našej obci sa napríklad betónové plné ploty nepovoľujú (samozrejme vždy sa nájde 1% jedincov, ktorí majú vlastné pravidlá).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emilia25:

Len ohlaska sa dava tam kde plot neni,lebo ty ten…
@emilia25 no lebo my sme mali starý plot, bol tam múrik a na ňom kovové výplne. Manžel chcel ten múrik opraviť, ale keďže sa to celé začalo rozpadať, tak sme to museli odstrániť. Rozhodovali sme sa, čo s tým ďalej. Aký plot tam dať. Tak sme sa rozhodli nakoniec, že betónový do výšky 180. Je to strana od bočnej cesty. U nás je tu plno takých plotov a vyšších. Tak sme mysleli, že problém nebude. Dali sme ohlašku a pani z úradu sa neochotne vyjadrila, že to nám asi neschvália a že to ona musí prísť najskôr pozrieť. Nemení sa pozícia plota, bude to na tom istom mieste starého. Tak som chcela vedieť, ako to riešili inde. V susedných uliciach také ploty sú, tak nechápem, v čom je problém u nás 😞.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stowasser:

@andreasiskova3 Opýtal by som sa pred podaním ohl…
@stowasser u nás také ploty sú, či plné betónové, či plné tvárnicove. Dokonca niekoľko v našom blízkom okolí.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andreasiskova3:

@emilia25 no lebo my sme mali starý plot, bol tam…
@andreasiskova3 ved nech sa pride pozriet,my sme tiez mali pani zo stavebneho uradu,ked sme riesili sopu,teda buracie povolenie.Lebo tu sopu nam realitka zle zakreslila,resp.dobre ale stary dom,co uz neexistoval tak stavbu ako taku zrusili ale sup.cislo preslo na sopu a uz to nebola sopa ale dom.Tak po dlhom natahovani to zrusili,ale pozriem na kataster a sopa je tam stale,hoci som to ziadala zrusit aj z mapy,no zrusili len list vlastnictva,ale sopu nechali tak zakreslenu.Ako v kocurkove,a tym ze sme sopu zrusili a bola na hranici pozemkov,tak tam sme davali len tu ohlasku,na ostatne nic. No ten predok,my sme robili stare zelezne ploty sme odrezali a tam bol ten murik dobry,nic nepadalo.Tak nato sme robili plny z dtciek.No uz si fakt nepametam. Vsetko vzdy zalezi od tetusiek co tam sedia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?