Aky zaklad pod branku?

Vedeli by ste mi poradit aky zaklad by mal ist pre hlinikovu vstupnu branku vysoku do 1x1,5m a vedla nej by mala byt este sirsia jednoklidlova brana na pantoch 2,5x1,5m? Cele by to bolo na samostatnych stlpikoch, ktore by boli upevnene do podkladu. Nejedna sa o posuvnu ani elektricku pre auta branu. Je to len pre vstup do zahrady. Mal by to byt betonovy blok do nezamrzajucej hlbky alebo je mozne spravit betonove patky z prefabrikatov iba na miesta kde budu stlpiky? Lokalita zapad, zimy su tu vlhke a teple.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal5544 zapad moze byt 100mnm alebo 1000mnm :). Podla miesta bydliska kuknes do tabuliek a vies zamrznu hlbku, minimalne imho 80cm. Zaklad pod branu je dobre urobit ako monoliticky blok (tzn. povedzme 3.5-4m x 80cm x 60cm, aby sa ti jednotlive stlpky nerozchadzali. Naco ti je brana siroka 2.5m, ked dnes je bezne auto 2m+ a moja stara brana mala 3m a bola uzka, nehovoriac o dodavkach/tatrach/traktoroch....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@michal5544 zapad moze byt 100mnm alebo 1000mnm :…
@mgx pisem v prispevku ze sa nejedna sa o branu pre auta. Je to len pre vstup do zahrady. keby som tam mal priestor pre 4m branu tak si dam 4m, ale mam len 2.5 takze asi tak. A len pre pobavenie, keby som do zahrady zaparkoval tatru tak asi je vyplnena z kazdej strany.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michal5544:

@mgx pisem v prispevku ze sa nejedna sa o branu p…
@michal5544 a akože čakáš zadarmenko statický posudok, hej? Dostal si fundovanú odpoveď. Ostatné je na tebe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?