Odpoveď na príspevok od paprikazelena:
Ahoj kutilovia a kutilky, chceme dať dokopy star… @paprikazelena Mobilné pieskovanie. Príde chlap a na mieste, bez nutnosti demontáże dielov opieskuje. https://www.mobilne-pieskovanie.sk/%C...Odpoveď na príspevok od paprikazelena:
Ahoj kutilovia a kutilky, chceme dať dokopy star… @paprikazelena skus wapkuOdpoveď na príspevok od miselito:
Dobry napad to pieskovanie, len ste mu zabudli na… @miselito treba si najst niekoho v okoli, kto to robi a informovat sa na cenu. to je asi to najmenej, nie?Odpoveď na príspevok od paprikazelena:
Ahoj kutilovia a kutilky, chceme dať dokopy star… @paprikazelena staré brány som vyhodil do šrotu, niekedy som to i opaľoval a teraz len poplastované pletivo na tenkých rámoch, mám i plechovú strechu tam pomohla silná wapka zišla všetka stará farba, nebola tam ale hrdza a následne 3x nový náter, zatiaľ asi po 10r ako nováOdpoveď na príspevok od placika:
@miselito treba si najst niekoho v okoli, kto to … @placika Dakujem za poucenie, naozaj by ma to nenapadlo. Pisal som to v zmysle, ze ta cena bude vyssia , tak nech porozmysla, ci sa mu to financne oplati, alebo investuje svoj volny cas a spravi si to sam, metodami popisanymi vyssie.