Odpoveď na príspevok od peto98:
Zdravím má niekto skúsenosť s postupm ktorý nieje… @peto98 sadrokarton je final na to ti omietku davat netreba. Mozno foto o ake medzery sa jedna by pomohlo neni napr. Mne uplne jasne co mas na mysli. Medzery medzi sdk doskami? Medzi kde sa stena lame do sikminy? Medzery medzi nalepenymsdk a stenou za nim?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@peto98 sadrokarton je final na to ti omietku dav… @sousedekovci89 áno viem že je final ale chcem mat štruktúru ako aj v iných izbách Medzi spojmi sdk tabuľami v šikminachOdpoveď na príspevok od peto98:
@sousedekovci89 áno viem že je final ale chcem ma… @peto98 musis to normalne vytmelit sadrou na sdk s paskou.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@peto98 musis to normalne vytmelit sadrou na sdk … @sousedekovci89 a tá sádra a paska je pevnejšia a hlavne elastickejšia ako taká Sika ? Plus Flexibilne lepidlo a armovacia sieťka predsa je to stary áčkovy krov ktorý podľa mna pracuje to je len moja teória ale beriem tvoj názor lebo áno tvoj postup je technológicky správny preto sa pýtam či to niekto riešil ako jaOdpoveď na príspevok od peto98:
@sousedekovci89 a tá sádra a paska je pevnejšia a… @peto98 Samozrejme, riešili sme to u kamaráta , a takto sme to spravili Páska presádrovali sme to, osietkovali ,penetrácia a potom omietku Kamarát dal klasickú fein putz , ale ak chcete môžete dať ktorúkoľvek aj minerálnuOdpoveď na príspevok od peto98:
Zdravím má niekto skúsenosť s postupm ktorý nieje… @peto98 hlavne si mal ten SDK správne zarezávať a nie to ukladať "na tupo", lebo ten cvik, čo ti vznikol medzi doskami nieje bohvie čo na tmelenie.... Odfoť aktuálny stav tej fugy...Odpoveď na príspevok od peto98:
@megdesign @peto98 no tam by som moc sadru nepchal, aby ti to za X rokov nezačalo odtiaľ vypadávať. Myslím, že Rigips má nejaké normy na maximálnu škáru. Treba pozrieť TL...Odpoveď na príspevok od buminka555:
Keď mu to bude pracovať - praskať pri tých spojoc… @buminka555 tak to bude že naozaj nádherné s nejakými lištami...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@buminka555 tak to bude že naozaj nádherné s neja… @megdesign Nemusí ani sieťkovať keď nechce , môže dať lišty s prelisom a hotová vec Ale ak je to starší krov ,a ktohovie ako je upevnený raster- konštrukcia - niekto dáva cd ,niekto dáva drevené laty, takže armovacia sieťka + lepidlo + omietka nič nepokazíOdpoveď na príspevok od buminka555:
@megdesign Nemusí ani sieťkovať keď nechce , môž… @buminka555 Ale nehrajme sa tu na MUDr, ani Ing- i naďalej glupy, nech si to spraví pán tak ako jemu vyhovujeOdpoveď na príspevok od buminka555:
@megdesign Nemusí ani sieťkovať keď nechce , môž… @buminka555 vieš dať link na tie lišty s prelisom?Odpoveď na príspevok od buminka555:
Myslím že sa to volá lišta Magic s premenlivym u… @buminka555 Robil som s tým asi 3 roky dozadu ,presne už nepamätám názov ale myslím že MagicOdpoveď na príspevok od buminka555:
@buminka555 Robil som s tým asi 3 roky dozadu ,p… @buminka555 ak mas na mysli magic corner nie je to lista ale druh rohovej pasky ktory ke potrebne potom este presadrovat ako akukolvek inu pasku ci ALU/plastovu vystuz rohov. Myslel som ze mas na mysli polystyrenove ozdobne listy.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@buminka555 ak mas na mysli magic corner nie je t… @sousedekovci89 Pri najhoršom môže po čase dať aj tie polystyrénové lišty Je to vec funkčnosti nie estetikyOdpoveď na príspevok od buminka555:
@sousedekovci89 Pri najhoršom môže po čase dať a… @buminka555 práveže je to vec aj estetiky. EPS lišty v rohoch a šambrány boli in v 80 rokoch.... Prečo by mal po čase niečo dávať, keď to môže spraviť tak, ako sa má a mať s tým pokoj do smrti?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@buminka555 práveže je to vec aj estetiky. EPS li… @megdesign Veď uvidí čo to po čase môže urobiť Ktovie aká je pod kartónom konštrukcia A ako je urobenáOdpoveď na príspevok od buminka555:
@megdesign Veď uvidí čo to po čase môže urobiť … @buminka555 krokvovy cd záves a cd profili na 40cm od sebaOdpoveď na príspevok od peto98:
@buminka555 krokvovy cd záves a cd profili na 40c… @peto98 vlastne na každých 30cmOdpoveď na príspevok od peto98:
@peto98 vlastne na každých 30cm @peto98 Tak to máš fajn urobenéOdpoveď na príspevok od buminka555:
Keď mu to bude pracovať - praskať pri tých spojoc… @buminka555 To je také riešenie, ako "Pořádek musí bejt řekla babička a kopla hovno pod postel"Odpoveď na príspevok od megdesign:
@buminka555 práveže je to vec aj estetiky. EPS li… @megdesign ale vkus je velmi sugestivna zalezitost.mne a manzelke sa tie listy napriklad pacia tak ich mame na prizemi a budeme davat aj na poschodie.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@buminka555 To je také riešenie, ako "Pořádek mus… @chinatech I tak še dáOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@megdesign ale vkus je velmi sugestivna zalezitos… @sousedekovci89 aká? Sugestivna? A to ti kto vsugeroval, aby si si to dal do celého baráku? Asi si myslel individuálna...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@sousedekovci89 aká? Sugestivna? A to ti kto vsug… @megdesign sorry subjektivna mal by som naraz robit len jednu vec 🤣Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@megdesign sorry subjektivna mal by som naraz rob… @sousedekovci89 Nič si z toho nerob Stáva sa to aj slobodnému aj ženatému🤭