Odpoveď na príspevok od pep290:
Dobrý deň,chcela by som sa spýtat ako je najlepši… @pep290 narezal by som ju na polovicu (60cm šírka) a pchal to medzi profily.Odpoveď na príspevok od pep290:
Dobrý deň,chcela by som sa spýtat ako je najlepši… @pep290 ako tu už písal igor256, ja by som tiež rozrezal rolku na polovicu (odporúčam rezať ešte v zabalenom stave a nožom na vatu).. ja som ju tiež rezal s presahom (rozmerom väčším než bol rozostup profilov) a ani po x dňoch vata nespadla... inak ,,v pohode" robota, keď to ešte padá do tváre :D https://www.modrastrecha.sk/blog/iamr...Odpoveď na príspevok od pixper:
Neviete mi nahodou povedat, ze aka je primerana c… @pixper je pravda že do väzníka sa vata ukladá relatívne zle.....ale zdraví človek s IQ vyšším ako 70 a trošičku pedant to zvládne sám bez akých koľvek problémov pravdepodobne lepšie ako "firma". Skúste rozmýšľať....ak by ste to ukladali 20 dní tak stačí uložiť denne 8m2 teda denne á 6 balíkov.....Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@pixper je pravda že do väzníka sa vata ukladá re… @eagleowl Tu vatu sam nechcem ukladat ... Len by ma zaujimalo, ci je ta cena primerana alebo nie ...