Dai, ja len tak skusam, ze ci existuje este nieco ine. Mozno i nieco co by teoreticky mohlo vyst lacnejsie ako sadrokarton. Lebo som to zratala a mame tam toho asi 130 m2.
Lebo nas napadlo take nieco ako MDFka, ale nevedeli sme si predstavit ako by na tom drzala omietka a ked sme to vsetko zratali tak to vyjde na rovnako. A nemate nahodou niekto nejakych majstrov na sadrokarton okolie TT, GA, BA...
:-)
nica, myslim ze na strop je to najlepsie riesenie...
mdfka su velmi pekne na oblozenie stien - hlavne ked najdes niekoho kto ti dokaze vyrobit krasnu strukturu, nalakovat to a pod. ...
130m nie je az tak vela, to by nemalo byt az take drahe , ak teda nechcete vytvarat vseliake struktury ( myslim ze tam su najdrahsie tie kovove casti, sadrokarton je lacny )
;-) dai, nie nechcem tam nic vytvarat, len hore mame rozne sikminy v podkrovi. Jedny co u nas sa boli pozriet tak hodili sumu 550,-Sk/m2 robota + material.
hej,
to asi tak moze... u nas pytali za pracu nejakych 300 za m2... material si presne nepamatam, ale dokopy to tiez tak mohlo byt ( a to sme mali akoze zlavu lebo sme mali veeeeeeeeeeeeela m2 :-| takze to bude asi dobra cena )
no, my sme obkladali plafony, ale robili sme aj podhlady, robili sme nejake struktury za postel, nieco do kupelky, deliacu stenu do obyvacky atd. ... nam to vyslo vyse 400m2 :-S
bolo toho dost nica,
zas ja som si hovorila ze ked to nespravime v case ked nas byt bol v stave holobytu, tak to uz nespravime nikdy... tak sme sa dotoho zahryzli a zrealizovali vsetko co sme chceli, takze teraz som uz spokojna :-)
Tak ja sa tiez uz neviem dockat, kedy budeme aj my v takom stadiu. Povodne sme chceli ist na zimu byvat, ale radsej sme to nechali tak a ze pojdeme na jar aby sme cez zimu mohli dokoncovat vecicky a na jar prist na hotove. ;-)
drzim palce nica nech vsetko dobre dopadne...
ja som tiez zastancom pomalsich a trvacnejsich rieseni ako spravit nieco rychlo a nekvalitne ( aj ked samozrejme najlepsie riesenie je rychlo a kvalitne... obycajne je ale aj financne najnarocnejsie 8-) )