Odpoveď na príspevok od gadefox:
@zicher To je práve tvoj omyl! Ak by som spamoval… @gadefox aj ja ďakujem.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 "Prechod proste bude vidno vzdy" … @gadefox no zjavne si. A netusim kto moze byt za @zicher dokonca aj on a ja sme sa niekolkokrat nezhodli v nazoroch. Ja som pisal o riesenie, aby to nebolo vidno ze to bolo dorabane/dodatocne opravovane co mimochodom byva viac menej standardnym ocakavanim pri takych poziadavkach. Preto som napisal ze potom uz jedine listym ty si zacal hned moralizovat o akejsi mojsejovskej gycovosti. Mne tu ides vycitat ze pretlacam listy (nepretlacam mne je sumafuk nech si tam spravi bars aj pivove vinkle). A sam tu pretlacas tvoj nazor, ze listy su gyc.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox no zjavne si. A netusim kto moze byt za … @sousedekovci89 "no zjavne si" Som všetko, čo len chceš - ja si tu kamošov nehľadám. Ak niekto napíše do neba volajúci nezmysel, upozorním ho na to. Viac som z tvojej telenovely nečítal, nemám na Lumenov čas ani náladu.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 "no zjavne si" Som všetko, čo len… @gadefox posledny text odo mna k tebe: nauc sa citat. Mas zjavne problem citat s porozumenim. A nepisem to len tak, ma to zaklad v tom co si napisal.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox no zjavne si. A netusim kto moze byt za … @sousedekovci89 "A sam tu pretlacas tvoj nazor, ze listy su gyc." Toto je jasný nepriestrelný dôkaz, že nemáš mentálnu spôsobilosť na pochopenie písaného textu. A na jazykovú bariéru sa nemôžeš vyhovárať - nepíšem japonsky. Ako preboha čítaš projektovú dokumentáciu - veď ty ohrozuješ investorov! V skutočnosti pretláčam nepoprierateľný FAKT, že polystyrénové lišty MôŽE NIEKTO POVAŽOVAŤ za gýč - napríklad autor dotazu. Kľúčové je slovo MôŽE!!! Na to si sa ho ani len nepýtal. Pretože ty to takto máš a kto to má inak, tak nie je v poriadku a mal by sa podľa teba liečiť. Smutná správa: je to žiaľ presne naopak (ale to ti vo svojej obmedzenosti nedochádza, daj tomu čas). Zbohom!Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 "no zjavne si" Som všetko, čo len… @gadefox dobre, skúsme sa všetci upokojiť. Ked si myslíš, že niekto číta tie tvoje litánie, čo sem píešeš naťahané z netu, lebo krvopotne poskadané a vytiahnuté z tvojho análu, tak sa mýliš. Sús to stručne a výstižne a možno ťa niekto aj prečíta a pochopí, lebo inak je to iba jalové spamovanie. To bola moja rada. A je neskutočné, ako trefne si trafil po hlavičke a výstižne upozornil na to, že nečítaš telenovely. My tvoje tiež nečítame. Pozri, koľko si ich vyplodil... Troška sebareflexie by nezaškodilo.Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox dobre, skúsme sa všetci upokojiť. Ked s… @zicher "ked si myslíš, že niekto číta tie tvoje litánie, čo sem píešeš naťahané z netu" V tom prípade drž jazyk za zubami a nevyjadruj sa, ak nemáš potrebné informácie. A áno, určite sa nájde niekto, kto číta tie moje litánie (napr. autor dotazu). Takže pre teba platí to, čo som písal tomu pred tebou. A klasika, pokračuješ urážkami a osobnými útokmi. S ľuďmi tvojho kalibru sa stretávam denno denne. Vždy treba jedného demonštratívne vyhodiť a ostatní sklapnú ako relátka.. Podstatné je, že moje litánie si prečítal autor dotazu. A to, že to nerobíš ty, koho to zaujíma? A hlavne: prečo mi to oznamuješ? Neexistuje žiadne STN, že si povinný čítať moje príspevky. Potom sa ale nevyjadruj. A o tom ako budem niečo písať a či napíšem 2 A4ky alebo príspevok v rozsahu smsky - o tom rozhodujem zásadne IBA ja a ty sa do toho láskavo nepleť! Diriguj svoju manželku, ak ti to toleruje.. _____ "Troška sebareflexie by nezaškodilo." Presne tak (!) - už by si s tým mal konečne začať. Detto tvoj dvojník. Zbohom (viac som nečítal, len prvú a poslednú vetu - nemám na teba čas, náladu, ani energiu).Odpoveď na príspevok od gadefox:
@zicher "ked si myslíš, že niekto číta tie tvoje … @gadefox 👍️Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox 👍️ @zicher Klasika. Keď sa nedá inak, situáciu vždy zachráni infantilná vysmiata ikonka. Ako cez kopirák.. že ty vypisuješ na mobile a druhou rukou sa držíš v rozkroku?Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox 👍️ @zicher A ešte jedna vec k tej sebareflexii. Keď má niekto pravdu (resp. si myslím, že má pravdu, pretože ja tiež nie som chodiaca wikipédia - preto som sa tu pýtal, že), tak to priznám. A neBOJujem za každú cenu, aby som vyhral ako na súde. Napr. som ti dal lajk na tvoj prvý príspevok, pretože tam to celkom dobre popisuješ. Aj s tými 8 V AC si mal pravdu, mi dnes dorazilo oficiálne potvrdenie od správcu (odbočil som offtopic).Odpoveď na príspevok od gadefox:
Bože ty si Lumen.. Človek môže po čase zmeniť náz… @gadefox tak sa ukoj, hod sem ešte pár komentov, lebo ich tu je málo a ked budeš ukojený, tak napíš, ja ti zdivhnem palček a budeme všetci spokojní...Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox tak sa ukoj, hod sem ešte pár komentov, … @zicher Je ti jasné, že si sem práve hodil (offtopic) koment, lebo ich tu je málo? Si ty vôbec kompletný?? Najprv sa preboha zamysli, či to, čo píšeš o druhých (odporúčaš druhým), nerobíš náhodou aj ty sám!!! Pretože to robíš opakovane!!! Alebo len potrebuješ mať posledné slovo? Okay, pekný môj, dávam ti posledné slovo. Môžeš aj provokovať. V tomto momente pacient väčšinou nenapíše nič, pretože som ho vyzval, aby mal posledné slovo. A keďže musí byť vždy podľa neho, tak urobí presný opak. Uvidíme, či zareaguješ podľa STN. Inak katastrofa.. Na robošov tvojho kalibru naozaj funguje len vyhadzov - vždy to zafungovalo, ver mi, aj u teba (face 2 face by som s tebou strávil max. 10 minút). Len prosím ťa zverejní svoje IČO, aby slušní ľudia vedeli, komu sa majú vyhýbať oblúkom - teda pokiaľ si naozaj certifikovaný elektrikár, lebo internet znesie naozaj všetko..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@zicher Je ti jasné, že si sem práve hodil (offto… @gadefox ja si počkám, ešte pár komentov bude, že?Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox ja si počkám, ešte pár komentov bude, že? @zicher Okay, takže potrebuješ mať posledné slovo, aby si mal infantilný pocit, že si na piesočku vyhral lopatku :) ..len toto som si potreboval overiť.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@zicher Okay, takže potrebuješ mať posledné slovo… @gadefox 👍️Odpoveď na príspevok od jedendvatri:
Sme rok po malovani a 1,5 roka po dokonceni stavb… @jedendvatri Doplnenie: ak by ste sa doma rozhodli pre možnosť 2), lebo vám ten akryl znova praskol, omietku zapucujte do "stratena" obyčajným kleberom (ten na Ytong - má menšie zrno ako omietka). Ešte jemnejšiu štruktúru má flexilepidlo, ktorým sa napr. lepí dlažba na podlahovku alebo obklad na SDK. Treba sa s tým len pohrať, nie je to vôbec časovo náročné. A v mieste prechodu stará/nová omietka naneste trochu kleberu resp. flexikleberu a jemne krúživými pohybmi ho zašúchajte do "stratena". Používam "", lebo ideálne to nebude nikdy, ale nebude tam do očí bijúci spoj ako v prípade nová omietka zašúchaná na starej omietke. Niečo sa dá zamaskovať aj farbou, ktorá má tiež nejakú hrúbku. A po 2. malovaní to nebude skoro vôbec vidno. Mám kopec dodatočne dorobených vecí na stenách (záclony zavadzali alarmovému senzoru, posunutie nočných lampi.čiek ap) a nikde to nie je vidno (max. ak človek zámerne hľadá nedostatky z 0,5 m vzdialenosti).Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox 👍️ @zicher ako vidim, naskocil si na kurz sebaposkodzovania.. :DOdpoveď na príspevok od jedendvatri:
Sme rok po malovani a 1,5 roka po dokonceni stavb… @jedendvatri daj tam akryl, ale nieze ho budes suchat naslinenym prstom. zober stierku 10mm, to by mohlo problem zazehnatOdpoveď na príspevok od rapidek:
@zicher ako vidim, naskocil si na kurz sebaposkod… @rapidek je to ako onánia, len bez vyvrcholenia.. Nie a nie to dokončiť.. Len tá sebaobeta za to nestojí..Odpoveď na príspevok od zicher:
@rapidek je to ako onánia, len bez vyvrcholenia..… @zicher Čakal som, kedy sa sem dovalia tvoji dvorní šašovia a začnete sa tu navzájom (samozrejme offtopic) podporovať a ďalej podpichovať a spamovať. Nechal som ti aj posledné slovo (tá infantilná ikonka), tak by stačilo, ne?? či stále máš strat v hlave a nedochádza ti pointa?? (rečnícke otázky, netreba odpovedať, len vyriešiť strat) ____ Horšie ako sekta jehovistov a plochozemcov zároveň, kokso..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@zicher Čakal som, kedy sa sem dovalia tvoji dvor… @gadefox som kráľ! mám svojich dvorných šašov! a jedného opičiaka na gumičke menom Troll, čo skáče, skáče a nie a nie sa zastaviť.Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox som kráľ! mám svojich dvorných šašov! a… @zicher Nah.. Ty si skôr vyslovene mimo realitu a premietaš si seba na okolie (info nájdeš na wikipédie).. Tak si to zhrnieme, okay? Prestal som na teba reagovať. Nechal som ti aj posledné slovo. Ty NÁSLEDNE (offtopic) diskutuješ so svojim kamošom o mne (nenápadne, implicitne, aby si potom mohol zahmlievať a manipulovať). A troll som podľa teba ja. A ja sa neviem zastaviť. Si kompletný? EDIT: evidentne ne.. Btw. písal som, že netreba odpovedať, len vyriešiť skrat - tam sústreď svoj focus, lebo tam je zlé niečo zapojené..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@zicher Nah.. Ty si skôr vyslovene mimo realitu a… @gadefox možno mi neuveríš, ale nikoho tu osobne nepoznám, Mám tu iba jedného známeho, s ktorým som si kedysi volal, inak sú to všetko cudzí ľudia. Ale ty máš takú zázračnú schopnosť ľudí spájať a pútať na seba pozornosť tak, že aj oni majú potrebu zabávať sa na tvojich vtipných príspevkoch. Si veľmi výnimočný človek. Obdivujem s takou ľahkosťou dokážeš presne a výstižne poukázať na iných a ich problém. Za tú veľmi krátku dobu, čo si tu, si si našiel veľa "obdivovateľov". Myslím, že by si bol výborný politik. Ale tiež si myslím, že by si si mal kúpiť zrkadlo a občas sa doň pozrieť.. Bez urážky.Odpoveď na príspevok od zicher:
@gadefox možno mi neuveríš, ale nikoho tu osobne … @zicher Pŕŕŕ, to nebola pozvánka, aby sme si znova pokecali (nemám záujem), ale aby si sa zamyslel. A nie na do mnou, ako si to práve urobil, ale nad sebou. Popísal som ti celý flow, kde je problém, popr. si nakresli diagram! Napíšem ti, čo malo nastať, ak by si bol normálny* - žiaľ trpíš presne rovnakými psychickými kvalitami, z ktorých ma obviňuješ (troll etc). Tomu sa btw. odborne nadáva "projekcia resp. premietanie". * Nechal som ti posledné slovo - práve preto, aby si sa cítil ako "kráľ". Rapidek ťa vtiahol do diskusie provokáciou. A na to si už nemal odpisovať alebo max. jemu v SS, smskou etc (mne je ukradnuté, čo si o mne myslia anynymní ľudia na sockách). Lenže ty néééé. Prečo? Pretože si to práve ty, ktorý citujem "skáče, skáče a nie a nie sa zastaviť". A ako malo vyzerať toto vlákno, ak by tu neprispievali tvoji dvojníci? Ten pred tebou mal jednoducho priznať, že niekomu sa páči oriešková a inému jahodová zmrzlina. A že existujú aj iné možnosti ako navrhuje on (lebo jemu sa to takto páči) Minimálne, keď si sám priznal holý FAKT, že OMIETKA SA DÁ ZAŠÚCHAŤ KLEBEROM. Nevznikla by tu žiadna hádka a všetko by bolo all right..Odpoveď na príspevok od jedendvatri:
Sme rok po malovani a 1,5 roka po dokonceni stavb… @jedendvatri pred 30 rokmi sme davali do celeho bytu SDK. pasky neexistovali. ani zeleny SDk sa nedal kupit do kupelne.. na vsetky rohy som daval akryl. ani v jednom rohu nie je prasklina. a ani SDK mi v kupelni neplesneje.., takze daj si akryl, pasku oblep ca.3mm od rohov. po vyschnuti mozes malovat... ked aj potom budu praskliny, tak problem je inde...