Odpoveď na príspevok od milos_sk88:
Ahojte, mám relativne zbytočne veľkú dieru v prie… @milos_sk88 teraz tú dieru nepotrebuješ, chápem.. Ale ked budeš potrebovať prihodiť nejaký další kábel, alebo nebodaj vymeniť poškodený, tak ti bude diera vhod.. Potom otvárať zapenenú, alebo zasadrovanú dieru môže byť problém.. Odporúčam, napchaj tam z oboch strán handru a máš vybavené. Ked to máš schované hore niekde v podhľade nad sadrokartonom, tak handra urobí rovnakú službu, ako montážna pena.. A je ľahko demontovateľná. Ak to silou-mocou chceš uzatvoriť, tak na montážnu penu sa dá nemiesto trubičky nasunúť aj hadička a tú vieš strčiť pokojne aj na veľkú vzdialenosť medzi káble a vystriekať PUR penou. Tento krok je však nezvratný a spiatočku už nezaradíš..Odpoveď na príspevok od milos_sk88:
Ahojte, mám relativne zbytočne veľkú dieru v prie… @milos_sk88 Podobný otvor som uzavrel minerálnou vatou.Odpoveď na príspevok od zicher:
@milos_sk88 teraz tú dieru nepotrebuješ, chápem..… @zicher Vďaka, skúsím tú handru. Prípadne by som mal mať ešte niekde kus akustického panelu. Možno vyrežem z neho a vložím. To možno bude tesnejšie. Mám ešte jednu malú dieru kadiaľ ide trubička s optickým vláknom, cca 2-3 cm priemer. Tam mi stačí tmel, ale možem aj penu? Najmä čo sa týka tlaku z peny, či to môže nejak ovplyvniť tu trubičku, predpokladám že to sú malé tlaky. Mám aj nizkoexpanznú.Odpoveď na príspevok od milos_sk88:
@zicher Vďaka, skúsím tú handru. Prípadne by som… @milos_sk88 to je úplne jedno, na trubičku to nemá vplyv, respektíve pena ju určite nestlačí..