Odpoveď na príspevok od curuj:
Toto je nereálne, ak nemáte možnosť sekať podlahu… @curuj velmi vela tychto rekonstrukcii je ci uz na tejto stranke, na internete, alebo sa tieto uz prerobene byty s touto dispoziciou rovno predavaju na portaloch ako nehnutelnosti.sk atd... ratam s vedenim odpadu bud v podlahe, po stene alebo za pomoci cerpadla.Odpoveď na príspevok od dedo758:
S prečerpávacím čerpadlom to je bez problémov pra… @dedo758 dakujem za odpoved. A viete mi viac priblizit postup?Odpoveď na príspevok od dedo758:
Pod drez (alabo do jeho blízkosti, do 2 m max) sa… @dedo758 Ja si to neviem predstaviť ako v tomto prípade pôjdete s potrubím od prečerpávačky cez dvere ku stupačke na WC? Ponad zárubňu dverí? Alebo zdvihnete podlahu o x cm?Odpoveď na príspevok od stevo79:
@dedo758 Ja si to neviem predstaviť ako v tomto p… @stevo79 Videl som tak, aj tak...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@stevo79 Videl som tak, aj tak... @dedo758 a co sa tyka zasekania do podlahy? V pripade- bez cerpadla?Odpoveď na príspevok od a7x:
Dobry den, kupujem 1i byt, v panelaku, 40m2 (obyv… @a7x zober priklepku a navrtaj podlahu mozno mas poter v ktorom by si to vedel viest. Niektore panelaky mali pri stenach zlaby na vedenia a tie sa zasypali pieskom a zamazali poterom tak vyskusaj. U znameho sme rak davali privod a odvod z pracky a cuduj sa bol tam poter na 6tom poschodi a dokonca pod poterom podsyp ciernej skvary. Panelak bol ale z 80tok no prekvapilo.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Píšeš, že to je panelák, to znamená bytový dom po… @dedo758 spolieham sa teda len na tie steny, ze tadial to viest, ako sa tu v diskusii pise. Je to najvyssie 11poschodie a dom z r.1987Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@a7x zober priklepku a navrtaj podlahu mozno mas … @wolodymyr toto je 11p a dom z roku 1968 ale zistim kazdopadne...Odpoveď na príspevok od a7x:
@dedo758 spolieham sa teda len na tie steny, ze t… @a7x a to chces vodorovne frezovat do nosnej panelovej steny?Odpoveď na príspevok od dedo758:
Tak '68 alebo '87? Ťahal by som to po stene. Buď … @dedo758 vedeli by ste sem cca hodit nejaky nakres? Velmi si to neviem predstavit. Vdaka za pomocOdpoveď na príspevok od peter_bar:
@a7x a to chces vodorovne frezovat do nosnej pane… @peter_bar nejde o to co chcem ale ake bude schodne riesenie. A preto sa v tejto skupine radimOdpoveď na príspevok od dedo758:
Povedzme, že tá prečerpávačka bude niekde pod lin… @dedo758 velmi pekne vam dakujem.