Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 Nie, to nie je pravda! Prečítaj si mô… @gadefox Ty si mi ale pacient...🤫 Tak ja Ti poradím a nielen ja/prečítal som si celú pasáž čo si písal/ a ak z toho Ty nevieš dostať to čo som Ti jasne vysvetlil, tak mi Ťa je ľúto...Ináč ak si si nevšimol tak som nebol prvý,sleduj poradie.. S Tebou týmto debatu končím,lebo to nemá význam TEBE už viac vysvetľovať...🤐Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 "Najbližšie si kúp merací prístroj po… @gadefox "Tvoja, zicherova a gaštanova základná premisa je, že sem prispievajú hlúpi kuchári a upratovačky, ktoré sa h0vnU rozumejú a treba im to hOvn0 dať aj zožrať. Pretože potom ti (zicherovi a gaštanovi) ten merač narastie až do Stratosféry..""" Vidím že si niečo užíval, tak to nemá význam sa s Tebou vôbec baviť, lebo vyzerá že si obyčajný TROLL...Vyjadruj sa slušne,nie si v nejakej krčme... Dodržuj zásady slušného správania... Nedávno si sa zaregistroval a je možné že nie na dlho...Pochopil si, alebo ešte chceš niečo k tomu dodať???Odpoveď na príspevok od technik007:
@gadefox Ty si mi ale pacient...🤫 Tak ja Ti pora… @technik007 Jasné, ja som pacient, len ty si lietadlo. A je ti ma ľúto. Klasika.. Prečítaj si ešte raz toto vlákno a napíš mi, či je naozaj vhodné odpovedať "tak sa pozri", "na budúce si kúp merač". TO si myslíš, že som taký ydyot, že sa neviem pozrieť? alebo že neviem, že obyčajný merač z Hornbachu za 10 eur by vyriešil môj problém a nemusel by som strácať nervy so Zicherom a Gaštanom? Lenže toto sa opakuje pravideľne (chodím sem pasívne)Odpoveď na príspevok od technik007:
@gadefox "Tvoja, zicherova a gaštanova základná p… @technik007 "TROLL" Klasika. Zlodej kričí "chyťte zlodeja". To je práve tvoj omyl. Jediní trollovia v tomto vlákne je Zicher a Gastan atď... ale takto to už býva, že keď sa niekto ozve, lebo si nenechá sr*ť na hlavu, tak sa stôl otočí. A trollovia začnú útočiť. Áno, začni sa správať slušne. Ty, gastan a Zicher. A svoje rady typu "nabudúce si kúp merač" si nechaj pre seba. To je dôvod, prečo som nasr*tý.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 Jasné, ja som pacient, len ty si liet… @gadefox """TO si myslíš, že som taký ydyot, že sa neviem"" To si si napísal Ty sám čo si... Poďakuj sa Tvojej p. učiteľke Slovenského jazyka ako Ťa naučila pravopis..."Je mi Ťa lúto..Klasika..."" nemusel by som strácať nervy so Zicherom a Gaštanom? Lenže toto sa opakuje pravideľne (chodím sem pasívne)"" No vidíš, keby si sem neprišiel "aktívne" tak nemusíš strácať s nami nervy..Keď budeš pasívny tak budeš mať nervy v poriadku...😂Odpoveď na príspevok od technik007:
@gadefox """TO si myslíš, že som taký ydyot, že s… @technik007 Ááááá je to tu.. Keď už troll (ktorý parazituje v diskusiach na slušných ľuďoch) nevie, chytá sa slamky a začne opravovať pravopis. Použil si všetky levely (útok, "je mi ťa ľúto", teraz zaze grammar nazi) okrem nahlasovania príspevkov, ale aj to si už naznačil ("nedávno si sa zaregistroval, a je možné že nie na dlho").. To Y je tam kôli tomu, aby to slovo prešlo filtrom.. A po tejto nepríjemnej skúsenosti sem už neplánujem písať (radšej si naozaj kúpim 5. merač), ale ak by sa náhodou stalo, viem koho odpovede mám veselo ignorovať. Zamyslite sa trochu, páni.. namiesto pretekania sa s vašimi xixi "hraběcími radami"..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 Ááááá je to tu.. Keď už troll (ktorý … @gadefox 😭Takto roním slzy na Teba...a takto sa teším😂Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 Ááááá je to tu.. Keď už troll (ktorý … @gadefox toto tu ešte žije na dalšej strane témy? Trošku nerozumiem tvojim výlevom a osobným útokom. Ano, nepochopil som, čo zamýšľaš, možno som sa ani nesnažil, lebo odpoved si dostal hned, ked ti bolo odpísané, že ten crngáč je na AC napätie z transformátora 3, 5, 8V. Považoval som to za vysvetlené. ALe kam sa to dostalo, len žasnem. Troška elementárnej slušnosti by ti nezaškodilo. Si citlivý ako .. no tá vec, čo sa strká do ženy... Nemusíš sa zbytočne vzrušovať a búchať plieskať dverami aký si macho a čo sme si to k tebe dovolili. Naozaj som ti chcel poradiť, ale nečakal som, ako sa vyfarbíš. Keby som tušil, čo si za exponát, tak sa na teba ani nepozriem.. Prepáč že som si ťa všimol.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 Ááááá je to tu.. Keď už troll (ktorý … @gadefox aj som sa ti chcel ponúknuť že by som ti to išiel zmerať a pozapájať, zajtra som v blave, ale po tom extempore sa bojím, že by som to nemusel prežiť.. Nemám životnú poistku, riskovať to nebudem.Odpoveď na príspevok od technik007:
@gadefox 😭Takto roním slzy na Teba...a takto sa t… @technik007 "😭Takto roním slzy na Teba...a takto sa teším😂" Vôbec ma to neprekvapuje. Jedna z definícii trollovania, citujem: "Internetoví trollovia sú používatelia, ktorých úlohou je provokovať a obťažovať iných [slušných] používateľov. Najčastejšie tak robia v online diskusiách [napr. modrastrecha.sk] alebo v komentároch pod príspevkami sociálnych sietí. Trollovia úmyselne uverejňujú komentáre >>v snahe vyvolať spory<< v online diskusiách alebo s cieľom odkloniť diskusiu od pôvodnej témy. Jedni to robia z frustrácie, iní z nudy, ale niektorí aj za peniaze." Prečo troll trolluje? Pretože má z trollovania skvelý pocit (aka potešenie). A ako si zakončil tento topic? "a takto sa >>teším<<😂 xixi"), čím si sa de facto priznal.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 "😭Takto roním slzy na Teba...a takto … @gadefox Úplne súhlasím, na Teba je to ako ušité, nemyslel som si že sa k tomu priznáš, ale čo už...😁 A na záver..."" Pretože má z trollovania skvelý pocit (aka potešenie)." Už som Ti písal že sa douč SJ...S pozdravom....😕Odpoveď na príspevok od gadefox:
@technik007 Ááááá je to tu.. Keď už troll (ktorý … @gadefox Ty si predovšetkým uvedom, že ovládanie pravopisu je prejavom inteligencie a úcty k spisovnému jazyku. Ak Ťa niekto upozorní na chybu, tak sa poďakuj a nenavážaj sa do človeka, ktorý Ťa na chybu upozornil.Odpoveď na príspevok od technik007:
@gadefox Úplne súhlasím, na Teba je to ako ušité,… @technik007 Áno, si lepší ako ja.. aj v diktátoch. Som rád, že si pripomenul, že v diskusii o zvončekoch treba VŽDY sústrediť focus na pravopis. Tvoje komentáre o mojich údajných gramatických chybách výrazne prispeli ku kvalite vlákna. Potencionálni čitatelia budu skákať od radosti, že pod dotazom o ELEKTRICKOM zvončeku objavia upozornenia o preklepoch (ktoré som btw. opravil, len ty máš zrejme v hlave časový spínač, že musíš reagovať do 30 milisekund od publikovania komentu). Obávam sa ale najhoršieho.. už sa z toho nevyvlečieš. To ty si jasne napísal, že ťa to potešilo. A teraz len z toho kľučkuješ. Typický troll. Ako cez kopírák..Odpoveď na príspevok od chinatech:
@gadefox Ty si predovšetkým uvedom, že ovládanie … @chinatech Úcta k spisovnému jazyku.. A mám poďakovať, že ma niekto upozornil na chybu v pravopise. Si kompletný?? Pre teba platí to isté čo pre Lumena v druhom vlákne: o tom, čo robím, rozhodujem zásadne ja a max. litera zákona. Svoje absurdné imperatívy smeruj na členov svojej rodiny - pokiaľ ti tvoje drzé správanie tolerujú. Toto je topic o ELEKTRICKOM zvončeku a nie pravopise. Poplietol si si fórum!!Odpoveď na príspevok od chinatech:
@gadefox Ty si predovšetkým uvedom, že ovládanie … @chinatech Jemu úcta k správnemu pravopisu nehovorí nič, "Úcta k spisovnému jazyku.. A mám poďakovať, že ma niekto upozornil na chybu v pravopise. Si kompletný??""" Toto hovorí za všetko...Už si aj Ty na zozname ktorý ho nas...jú za to, že ho upozorníme na spisovný jazyk.!!!!! Vitaj v našom klube🥂....Toto sa tak ľahko nevidí. ""Svoje absurdné imperatívy smeruj na členov svojej rodiny - pokiaľ ti tvoje drzé správanie tolerujú"" NO áno, on je inteligent v správaní úplná hviezda..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@chinatech Úcta k spisovnému jazyku.. A mám poďak… @gadefox Tebe škoda nielen niečo poradiť, ale aj napísať, lebo s Tvojim IQ to aj tak nepochopíš.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@gadefox Tebe škoda nielen niečo poradiť, ale aj… @chinatech Ak je škoda niečo mi odpísať, prečo potom odpisuješ? Tvoj príspevok je v rozpore s logikou t.j. "v skrate". Vieš o tom?Odpoveď na príspevok od gadefox:
@chinatech Ak je škoda niečo mi odpísať, prečo po… @gadefox ty si ten posledny v tebou zalozenych temach, ktory by sa mal ohanat logikou.. tragedia v kazdej teme. uz by mohol zafungovat tvoj istic v charakterisitke C, aby sa vypol tento skaredy obrazOdpoveď na príspevok od rapidek:
@gadefox ty si ten posledny v tebou zalozenych te… @rapidek Želať niekomu smrť - len preto, že si nenechá skákať po hlave.. To je nejaká elektrikárska forma humoru? Je ti jasné, že vtip by mal byť aj vtipný? A ak to myslíš vážne, vráť všetky certifikáty. A máš aj nejaký konkrétny príklad "tragédie v každej [mojej] téme"? vytvoril som LEN dve..Odpoveď na príspevok od rapidek:
@gadefox ty si ten posledny v tebou zalozenych te… @rapidek "" uz by mohol zafungovat tvoj istic v charakterisitke C, aby sa vypol tento skaredy obraz"" To ISTE tak skoro nepôjde, lebo istič je trvalo v skrate...😂Odpoveď na príspevok od rapidek:
@gadefox ty si ten posledny v tebou zalozenych te… @rapidek Niekedy už mäkne izolácia na vodičoch a C-ečko nie a nie vypnúť 😁 Ináč, to "škaredé čierne bakelitové" zvončekové trafko 3 - 5 - 8 V, nie je hocijaké. Je to špeciálny typ transformatorčeka so špecifickým jadrom a chodom naprázdno. Neviem či aj dnešné zvončekové trafka na DIN-lištách sú vyrobené takým spôsobom.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@rapidek Želať niekomu smrť - len preto, že si ne… @gadefox ty si riadny imbecil, tu funkciu istica som si vzal z tvojho prispevku v jednej z tvojich tem... prisiel si sem zmateny, robis tu trola, este aj zbytky ega si si tu rozsypal, hulakas tu po druhych a este si vsugerovavas smrt... /ja som to myslel tak, ze prestan vypisovat tie utlocitne sprostosti, ty si oddychnes a my sa prestaneme smiat/Odpoveď na príspevok od rapidek:
@gadefox ty si riadny imbecil, tu funkciu istica … @rapidek Čítam tvoju odpoveď, čítam, ale konkrétne príklady "tragédie v >>každej<< [mojej] téme" nevidím. Veď napíš niektoré, nehanbi sa.. A vysvetli ešte, aký má vplyv istič C-16 zapojený v rozvádzači RD (kde nie som, čo som aj napísal) na to, že "prestanem vypisovať sprostosti" na notebooku tu v byte (to som tiež napísal, ešte aj staré tlačítko som odfotil).. keď si to teda myslel takto. Rád sa poučím. A môžem tento škandál, ktorý som tu zažil, definitívne uzavrieť.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@rapidek Čítam tvoju odpoveď, čítam, ale konkrétn… @gadefox tebe uz nepisem nic, tusim to tu uz @zicher povedal: "sorry ze som sa na teba pozrel..." Ale pacientov z cirkusu s pocuchanymi nervami nevidim kazdy den.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@gadefox tebe uz nepisem nic, tusim to tu uz @zic… @rapidek Práve si mi NAPÍSAL: "tebe už NEPÍŠEM nič" - inu, aj tak sa dá.. A samozrejme odmietaš uviesť nejaké KONKRÉTNE príklady, pretože žiadne neexistujú. To je klasický chyták: ak ťa niekto krivo obviní, ako prvé ho požiadaš o KONKRÉTNE príklady. Agresor zvyčajne začne zahmlievať a manipulovať ako ty. Presne ako v prípade tvojho nevkusného/sadistického HNUSu, aby "už konečne zafungoval môj istič v charakterisitke C, aby sa >>>vypol<< tento škaredý obraz".Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.