Sklápacia posteľ

Máte niekto sklápaciu posteľ? Ak áno s akou ste spokojní? Chceme urobiť deťom zo spálne detskú izbu, tak riešime pre nás spanie🙂
Odpovedať
@liskajuris niečo také sme kedysi riešili aj my. Vyriešili sme to kúpou rohovej rozťahovacej sedačky vhodnej aj na spanie.. Cez deň obývačka, v noci spálňa. Syn mal vlastnú detskú izbu z našej bývalej spálne. Neskôr pribudlo daľšie dieťa a presťahovali sme sa do vačšieho.. Nakoniec sme skončili na dome. Tu už nemáme problém s chýbajúcou izbou.
Odpovedať
Tak snáď sa aj nám časom podarí do väčšieho. No teraz to budeme musieť vyriešiť tu. Možno sa tiež popozeráme aj po nejakej dobrej sedačke.
Odpovedať
Profilova fotka
@liskajuris Myslím si, že sedačka za žiadnych okolností nenahradí plnohodnotnú posteľ. Brat tak isté obdobie spávali na rozkladacej sedačke, kúpili drahšiu, že by mala byť kvalitná, že na spanie v pohode, ale chrbát si to odniesol.
Odpovedať
@zicher Len kde kupit taku kvalitu aby ozaj zniesla denne prespavanie??
Odpovedať
Profilova fotka
@robcin toto je otázka, myslím, že to je dosť zásadný problém pri takýchto sedačkách, my sme mali pohovku, keď sme ju kupovali tak nám tvrdili, že vydrží, znesie a po dvoch rokoch už bola súca na vyhodenie.
Odpovedať
@vojtti to je to, ze nemas to ako dopredu zistit nejak. aspon si ju vyskusat aka je pohodlna, ked sa kupuje, cize neobjednavat z eshopov. ale po case, ako sa to bude spravat, tak to tazko povedat. to jedine podla recenzii potom pozerat, alebo sa popytat na to takto v diskusii, kto ma ake skusenosti.
Odpovedať
@vojtti tak to je jasne, ze to ti povie proste kazdy jeden predavajuci, aby predal 😄 najlepsie je sa riadit asi podla realnych skusenosti ludi, inak to proste nevidim.
Odpovedať
My mame postel sklapaciu postel od firmy Hajana. Nedam na nu dospustit. 4 roky sluzila v malom byte a ked sme sa prestahovali teraz do velkeho postel sla s nami, len uz ju nesklapame. Odporucala som dalsim 2 ludom a tiez su mega spokojni.
Odpovedať
akoze viem si to predstavit, ze to usetri vela miesta take nieco, ale takto v obchodoch som ziadnu sklapaciu postel asi este nevidela.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?