Sietky na okna bez vonkajsieho ramu

Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, skusenost Byvame v byte, kde zateplenie kompletne prekryva cely vonkajsi ram okna Je to tak na vetkych oknach v byte. Nie je teda mozne osadit klasicku sietku proti hmyzu. Vedeli by ste mi poradit, resp riesil niekto z vas takyto problem. Nechcem davat sietku na magnet popripade nejaku nalepovaciu sietku, nakolko ju nie je kam nalepit Napadlo ma, ci existuje nieco ako sietka do svetlosti ramu? nikde som nic nenasiel, prosim poradte.
Odpovedať
mozno rolovacie, ale nie som si ista
Odpovedať
Profilova fotka
no tu ma napada jedinetie nalepovacie 🤷🏼‍♀️ akoze vydrzi to ked to dobre spravis, musis si kupit cierne lebo svetle skresluju dost vyhlad.... lenze tie sietky su fixne, takze toto nie vzdy vyhovuje.... a vlastne to ani nie je sietka, skor tyl 😉
Odpovedať
@domino2013 Nie je to problém, len potrebuješ sieťku proti hmyzu nie s tým zapusteným rámom, ale s obyčajným, hranatým rámom. Z neho urobíš konštrukciu, ktorá sa ti zmestí do ostenia, ale ešte prekryje trochu rám okna. Do okna sa to uchytí háčikmi z vnútornej strany. Napr. tu je taký rám: https://www.eshopist.sk/siete-na-okna... Veľkosť sa dá prispôsobiť tým, že urežeš z tých profilom potrebnú dĺžku.
Odpovedať
@chrobak7 to je dobry napad, vdaka, ale ako zabezpecim, aby mi ta sietka nepadla dovnutra, kedze nema zvonka tu priribu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?