Radiatorove hlavice.

Zdravím. Môže má spravca donútiť aby som mal take iste radiatorove hlavice ako ostatný ? Dnes som sa dozvedel že niektorý susedia odsúhlasili rovnaké radiatorove hlavice v celom paneláku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frodo28:

Zdravím. Môže má spravca donútiť aby som mal take…
@frodo28 Hlavicu si daj akú chceš, vrámci vyregulovania UK podľa projektu musia byť akurát ventily. Buď iba horný termostatický s prednadtavením, alebo aj spiatočkový...
Odpovedať

Zdravím. Môže má spravca donútiť aby som mal take…
@frodo28 my mame programovatelne hlavice a nikomu to nevadilo ani ked boli robit odpocty. Termostaticke su podla mna v poriadku ak ich dteraz nemate, tak by som sa im nepriecila. Ale v konecnom dosledku ked chcu vyregulovat sustavu, moze tam byt dovod na urcity typ hlavic.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@frodo28 my mame programovatelne hlavice a nikomu…
@zita19 mám práveže nové smart hlavice netatmo za ktoré som dával 400€ tak mi to príde celkom ľúto ich vymeniť. Alebo je možnosť žeby mi ich preplatili ?
Odpovedať
@frodo28 Bude sa robiť vyregulovanie UK? Kľudne si daj podľa projektu vymeniť ventily, nechaj si na ne aj hlavice namontovať - potom si prehodíš svoje... :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

@frodo28 Bude sa robiť vyregulovanie UK? Kľudne s…
@dedo758 áno bude sa robiť. Ďakujem za radu tiež má to napadlo 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

@dedo758 áno bude sa robiť. Ďakujem za radu tiež …
@frodo28 To mas asi najjednoduchsie riesenie. Lebo pochybujem, ze by ti ich niekto preplatil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?