Odpoveď na príspevok od frodo28:
Zdravím. Môže má spravca donútiť aby som mal take… @frodo28 Hlavicu si daj akú chceš, vrámci vyregulovania UK podľa projektu musia byť akurát ventily. Buď iba horný termostatický s prednadtavením, alebo aj spiatočkový...Odpoveď na príspevok od frodo28:
Zdravím. Môže má spravca donútiť aby som mal take… @frodo28 my mame programovatelne hlavice a nikomu to nevadilo ani ked boli robit odpocty. Termostaticke su podla mna v poriadku ak ich dteraz nemate, tak by som sa im nepriecila. Ale v konecnom dosledku ked chcu vyregulovat sustavu, moze tam byt dovod na urcity typ hlavic.Odpoveď na príspevok od zita19:
@frodo28 my mame programovatelne hlavice a nikomu… @zita19 mám práveže nové smart hlavice netatmo za ktoré som dával 400€ tak mi to príde celkom ľúto ich vymeniť. Alebo je možnosť žeby mi ich preplatili ?Odpoveď na príspevok od dedo758:
@frodo28 Bude sa robiť vyregulovanie UK? Kľudne s… @dedo758 áno bude sa robiť. Ďakujem za radu tiež má to napadlo 🙂Odpoveď na príspevok od frodo28:
@dedo758 áno bude sa robiť. Ďakujem za radu tiež … @frodo28 To mas asi najjednoduchsie riesenie. Lebo pochybujem, ze by ti ich niekto preplatil.