Odpoveď na príspevok od cuc0riedka:
Dobry den. V našej bytovke sa predáva taky istý b… @cuc0riedka vždy je to ponuka dopyt a cena, ak sa nepredáva je vyššia cena alebo malý dopyt pre taký byt v tej lokalite, pozri po čom sa tam predávajú na rôznych forach , bazároch, realitkáchOdpoveď na príspevok od lukas2589:
Niekedy stacia lepsie fotky. Lepsie zariadenie. L… @lukas2589 môžem sa spýtať, ak náš byt nie je zaťažený hypotékou a je ihneď kúpou voľný, je to pre mňa plus? Že možno sa predá rýchlejšie ako susedov. ĎakujemOdpoveď na príspevok od cuc0riedka:
@lukas2589 môžem sa spýtať, ak náš byt nie je zať… @cuc0riedka zvoľ cenu, aká sa neodmieta a bude predaný 1-2....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@cuc0riedka zvoľ cenu, aká sa neodmieta a bude pr… @megdesign tak budem musieť este prehovoriť s manželom nech ideme s cenou dole DakujemOdpoveď na príspevok od cuc0riedka:
@megdesign tak budem musieť este prehovoriť s man… @cuc0riedka ak tomu rozumiem spravne, este ste ani nezacali s predajom. Nerieste cenu, mozte mat kludne aj vyssiu ako sused, celok robia detaily. Napr. strana na ktoru je orientovany byt je pre vela ludi vyznamny faktor. Treba potom aj obhliadku spravit tak aby bolo slnecno v byte, napr. pri zapade slnka, co je teraz pomerne jednoduche v zimeOdpoveď na príspevok od cuc0riedka:
@lukas2589 môžem sa spýtať, ak náš byt nie je zať… @cuc0riedka to či máte alebo nemáte hypotéku je v podstate jedno. V inzerátoch sa málokedy píše presná adresa a kupujúci nebudú vedieť/riešiť, že sú to byty v rovnakom dome. Teda ak sa nejedná o nejaké mesto. Kde sú 2 paneláky.Odpoveď na príspevok od foobar:
@cuc0riedka ak tomu rozumiem spravne, este ste an… @foobar to je dobry napad, keďže my mame slnečný byt. Za týmto mi bude aj ľúto, keďže mi svietilo slniecko od rana až do západu. 😍 Dakujem.Odpoveď na príspevok od cuc0riedka:
@foobar to je dobry napad, keďže my mame slnečný … @cuc0riedka Keďže dnes nie je doba ako pár rokov dozadu keď sa byty kupovali za hotové na obhliadke treba nastaviť cenu podľa toho ako dlho chcete byt predávať. Kľudne môžete nastaviť aj vyššiu cenu ako sused ak si to obhájite lepšou orientáciou. Alebo cenu suseda podliezť a budete mať výhodu už na prvý pohľad. Najskôr by som byt skúsil inzerovať sám a ak by sa to nehýbalo tak by som obetoval tú províziu pre realitku a oslovil ju.