Odpoveď na príspevok od tenar_barlokova:
Ahojte, potrebovala by som si opravit zaluzie (vy… @tenar_barlokova Materiál na opravu žalúzií ani radšej nekupuj. Keď som si pozrel ceny nových žalúzií, tak výmenu pások a laniek zavrhol. Ak zmontuješ žalúziu z okna, na zadnej strane lišty, ktorá je hore na ráme okná priskrutkovsná, näjdeš vyprážané čísla, ktoré označujú výšku žalúzie, širku žalúzie a či je ovládanie na pravej, alebo ľavej strane. Na stránke www.byvatmoderne.sk si vyberieš typ žalúzie, vyplníš rozmery, farbu a spôsob montáže a objednáš. Za tie peniaze, čo stojí nová žalúzia sa Ti neoplatí starú opravovať.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@tenar_barlokova Materiál na opravu žalúzií ani r… @chinatech dakujem toto je rada nad zlato :) idem pozriet ci to tam je :)Odpoveď na príspevok od tenar_barlokova:
@chinatech dakujem toto je rada nad zlato :) idem… @tenar_barlokova práve mi znova jedna odišla, a je to vždy len na južných oknách , tá úzka páska sa prepáli , výmena je poriadna babračka treba na to prípravok, preto som to dal meniť, teraz to nechám ako je spustené, naklápať to ide a môžeš regulovať osvetlenie, dával som to hore ked svietilo slnko, teraz naklopím aby najmenej tieniloOdpoveď na príspevok od bulls7:
odporucam skusit najst niekoho, kto s tym robi, t… @bulls7 Vnútorná žalúzia rozmer 70cm x 120cm v bielom prevedení na objednávku s dodaním do troch dní stojí 13,48€. To by si mal naozaj chuť za 13€ sa s tým doma babrať? A ešte nezabudni že musíš kúpiť tie pásky, v horšom pripade aj ovládacie retiazky a rolky na pásky. Ani by som sa toho doma nechytili.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@bulls7 Vnútorná žalúzia rozmer 70cm x 120cm v bi… @chinatech to je síce pravda ale pýtal som sa čo robia s pokazenými, plasty vydržia aj 1000 r pokiaľ sa úplne rozpadnú, to je ako zálohovanie pet fliaš , robí sa to hlavne preto aby sa to nevyhadzovalo všade a spaľovať? to rozhodne ekologické nie jeOdpoveď na príspevok od duzu:
@chinatech to je síce pravda ale pýtal som sa čo … @duzu Ale no... trápia Ťa nejaké plastové žalúzie, ktoré sa aj tak rozdrvia, spraví sa z nich granulát a následne sa tým formulárom naplní zásobník vstrekovacieho lisu a niečo sa z toho zase vyrobí. Množstvo polystyrénu, ktorým sú oblepené takmer všetky domy, to Ťa netrápi? Tvoje deti budú na Teba určite v dobrom spomínať, až budú rozmýšľať, čo s tým polystyrénom soraviť, až budú raz rekonštruovať Tebou zateplený dom.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@tenar_barlokova Materiál na opravu žalúzií ani r… @chinatech Ahoj, mas toho predajcu overeneho? Pozeral som ich stranky a ceny fajn, na najvacsie okna 1500x1500 ma vyjde jedno zaluzie cca 27 Eur, to naozaj nestoji za to babrat sa s tym. Uz mi odchadza jedno zaluzie po druhom, niektore plastove casti a snurky sa doslova rozpadnu. Ale v Maji to uz bude 14 rokov co byvame na byte, tak svoje odsluzili.Odpoveď na príspevok od miselito:
@chinatech Ahoj, mas toho predajcu overeneho? Poz… @miselito Áno, mám s ním dobré skúsenosti, Objednávsl dom okrem vnútorných žalúzií aj vnútorné plastové a vonkajšie hliníkové parapety a naozaj maximálna spokojnosť.Odpoveď na príspevok od bulls7:
odporucam skusit najst niekoho, kto s tym robi, t… @bulls7 no uz je to opravene..vymenene vsetky tri pasky, retiazka a natiahnute nove silony. Chvilku mi trvalo kym som prisla nato ako sa to rozobera a za par hodin hotovo.Odpoveď na príspevok od duzu:
@tenar_barlokova práve mi znova jedna odišla, a j… @duzu no babracka to bola len kym som prisla nato ako to vsetko funguje a rozobera sa. Tak uz v celom byte mam vymenene retiazky a natiahnute nove silony :D celkom fajn robotka by som povedala ked uz vies ako nato :)Odpoveď na príspevok od tenar_barlokova:
@duzu no babracka to bola len kym som prisla nato… @tenar_barlokova Šikulka. A hlavne máš trpezlivosť.Odpoveď na príspevok od tenar_barlokova:
@duzu no babracka to bola len kym som prisla nato… @tenar_barlokova to si vazne zvladla v celom byte porobit sama? no ja by som na to teda nemala trpezlivost, to mas moj obdiv 😀 ale super, peniazky za nove zaluzie - ako to tu niektori pisali ako riesnie - usetrene.Odpoveď na príspevok od tenar_barlokova:
@duzu no babracka to bola len kym som prisla nato… @tenar_barlokova môžeš sa tým živiť, kde si zohnala pásky? retiazky sa dajú rozobrať spojkami, silony mi zatiaľ vždy vydržali, problém je vždy len s páskami ,Odpoveď na príspevok od duzu:
@tenar_barlokova môžeš sa tým živiť, kde si zohna… @duzu U nas zvykol byt problem s tymi silonmi. V tom som potom uz bol odbornik na vymenu. Teraz uz chvalabohu ziadne taketo zaluzie vnutri nemame. Hlavne kvoli udrzbe sme to potom zrusili.Odpoveď na príspevok od duzu:
@tenar_barlokova môžeš sa tým živiť, kde si zohna… @duzu Ak by si mal doma mačky, tak zo silónmi by si sa mohol tiež rozlúčiť. Nie je pre mačky lepšia zábavka, ako ťahať pásky a kúsat silony.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@duzu Ak by si mal doma mačky, tak zo silónmi by … @chinatech mám mačku sadne pod okno ,pozerá vonku ale žalúzií sa ani nedotkne, to robia mačatá treba ich vychovať , musí vedieťtak isto mladý pes čo môže, ináč robí pána domu on. @topgan čím si to nahradil? záclony ani závesy nechcem, sú nepraktické a zbytočný lapač prachu, to som vyhodil ked sa objavili tieto vnútorné žalúzie, vertikálne zavesené nad oknom sú tiež nepraktické a zaberajú zbytočne viac miestaOdpoveď na príspevok od duzu:
@tenar_barlokova môžeš sa tým živiť, kde si zohna… @duzu objednali sme z internetu davnejsie. Stalo mi to doma. Ale v hornbachu som videla pasky.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@tenar_barlokova Šikulka. A hlavne máš trpezlivos… @chinatech to byva skor vyhecovanie ked stale ako zena musis pocuvat ze ty to nedokazes :D takze to dopadlo tak ze som si objednala nabytok do bytu, vyniesla si ho (vratane gauca) zmontovala, opravila zaluzie, zasilikonovala sprchovy kut ktory zbabral chlap co to robil a samozrejme potom este vsetko upratala. :DOdpoveď na príspevok od tenar_barlokova:
@chinatech to byva skor vyhecovanie ked stale ako… @tenar_barlokova kokos ty si super zena. z teba by si mohli brat priklad nie len, ze ine zeny, ale aj niektori chlapi. poznam takych, co by toto co si vypisala ani zdaleka sami nedali :-DOdpoveď na príspevok od bulls7:
@tenar_barlokova kokos ty si super zena. z teba b… @bulls7 ze, :D si myslim ze nato ze som to robila 1x tak je to v celkupekna praca. Foto pred a po.