Navrtanie ramu okna pre automaticky navijak

Monteri mi namontovali skatulku od automatickeho navijaku lanka roliet priamo do ramu okna (otváracej casti). Zaujíma ma, ci je to bezna prax. Vzdy som to videla navrtane v stene. Okrem toho, ze to nevyzera pekne ma zaujima, ci neovplyvnuje vlastnosti samotneho okna. Dakujem.
Odpovedať
Bežne sa to montuje na rám okna, ale pretože u vás by to obmedzilo otvorenie krídla dali to na krídlo, žiaľ je to škaredé, malo to ísť do steny na hmoždinky, nuž ale dva šróbiky do plastu sa dajú oveľa rýchlejšie...
Odpovedať
@anna266 A kam ti to mal dať? Ako napísal dodok, bežne je to na ráme okna. Ty ale inde miesto nemáš, keby to dal do ostenia, tak neotvoríš okno. Takže to namontoval tam, kam sa dalo. Mali ste si dať motorické žalúzie, nemala by si na okne takúto opachu. Za málo peňazí veľa muziky nečakaj. Vlastnosti samotného okna to nijak neovplyvní, pokiaľ tým nemyslíš uhol otvárania okna, ktorý je týmto pádom menší a okno neotvoríš dokorán.
Odpovedať
@chrobak7 Ano, samozmrejme o motorickych zaluziach viem, ale kedze som nesetrila na materiale a nedavala plast, uz sa to vysplhalo na dost velky peniaz a teda niekde trebalo ubrat ... Ale pytala som sa preto, ze bezne vidim takto montovane rolety a ta skatulka bola vzdy v stene navrtana. Nakoniec mi to tam aj prehodili, okno sa dokonca otvara lepsie , lebo v mieste skla je vacsi priestor pri uplnom otvoreni a aj manipulacia je lepsia. V kazdom pripade vsak dakujem za odpoved.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?