Montaz vnutornej parapetnej dosky

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu. V spalni nemame vnutornu parapetu, velmi by som chcela. Kupili sme si ju, celkova dlzka cca 3m. Manzel ju chcel dnes montovat, polozit na L-kove konzoly a upevnit, no zrada. Pozdlz celeho okna je na stene nalepena izolacna doska z nejakeho vlakna a zakryta omietkou. Vsetko sa to krsi a jasne, ze v tom hmozdina neudrzi. Mate nejaky iny napad ako inac parapetu namontovat? Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dadka6:

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu. V s…
@dadka6 Foto, prosím.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od blacksr:

@dadka6 Foto, prosím.
@blacksr Dobry den, nech sa paci
Odpovedať
Čiže dom je montovaný alebo je to unimobunka. Parapet odporúčam urobiť na nohách, na spôsob barového pultu. Pozor: Parapet bude brániť teplemu vzduchu prehriat priestor v okolí okna! Pravdepodobne sa potom začne rosiť. V tom prípade dať parapet s mriežkou. Prípadne parapet nie z dosky, ale z latiek, tahokovu. Kotvenie do podlahy, nie do steny neznámej skladby.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od blacksr:

Čiže dom je montovaný alebo je to unimobunka. Par…
@blacksr dakujem Vam. Aj ja som nad tym uvazovala, nohy a mriezka. Je to byt, no nie na Svk. Ostatne izby maju cele steny sklenene - okno, balkon, len spalna je tak netradicne vyriesena
Odpovedať
na inšpiráciu... nohy sa dajú kúpiť kovové, drevené... ku stene pripevniť v nejakom bode proti prevráteniu, kde je konštrukcia Do dosky osadiť 2-3 mriežky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?