Odpoveď na príspevok od wyrky:
Pises ze nemas vela miesta tak do kruhu by som ne… @wyrky áno ale vždy sa dá posunúť do rohu pri tom bežnom používaní si myslím ze kruh zasuniem do rohu a bude to vyzerať inak ..asi a mam vybratý 100x 60 a.neviem ci tam ns 100cm dám dve stolicky a tým.padom vatsie výdavky za 4 stolicky nie 3..Odpoveď na príspevok od mamakaja:
@wyrky áno ale vždy sa dá posunúť do rohu pri t… @mamakaja Budú to vždy iba traja ľudia pri stole? 120x70 mi príde ako minimum. Štyri stoličky. Sedím momentálne za kruhovým stolom, cca 100 cm priemer - traja sú v pohode. Štyria už natesno...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@mamakaja Budú to vždy iba traja ľudia pri stole?… @dedo758 presne to si myslím 100x60 je MALO na jednej strane dve stolicky je veľmi málo dik Ja chcem kruh manzel obdlznik Klasiku.. A 3 osoby áno sme ustalena rodina a 4 by sa na tie vianoce strčil ale dik chcela som ísť do 60 ale kvôli sviatkom pôjdem do 80 cm kruh asi ..s 3 stolickami na celý rok. Na terase mam 2m stol x 80 a to je na dve osoby na dlhej strane pohoda ale vnútri je radšej menej dikOdpoveď na príspevok od zita19:
60 cm priemer pre 3 osby? To je tak akurat na sal… @zita19 ani to nie zabudla si kam polozis mobil a cigi 🤣🤣Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@zita19 ani to nie zabudla si kam polozis mobil a… @wolodymyr .. veru pravda.. na mobil dnes treba miesto ako pre dezertné taniere...Odpoveď na príspevok od mamakaja:
Idem do 75 kruh dik za nazory ! Pomohlo @mamakaja .. nech padne v úžitok, ale asi nepomohlo.. bude to malé. Nad rozkladacim kruhom ste nerozmýšľali..? Ak by ste aj jednu stranu nechali zloženú, tak máte stôl väčšieho D.. to trom stačí a v prípade návštevy rozložíte kruh aj pre 5 osôb.Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
Zariadiť malú jedáleň je niekedy ľahšie, ako by s… @denisa_hajdukova Super tipy, myslím, že to reálne aj niekomu dokáže pomôcť 😊Odpoveď na príspevok od chovan6:
@denisa_hajdukova Super tipy, myslím, že to reáln… @chovan6 Odovzdám našej Miške pochvalu :-) ďakujeme.