Ahojte,
Nemate nejaky napad ako zlepsit a zutulnit tuto predsien? Alebo neprerabal z vas nieko predsien do 400eur a by nas rad inspiroval?
Stale tam potrebujeme velke ulozne miesto na sezonne veci, mozno nejaku lavicku na prezuvanie a vesiaky, topanky. Tato stavana skrina sa nam nie uplne paci, tak vieme sa jej zbavit (alebo tip ako tu skirnu vykraslit 😄 )
Mame aj batola takze aby to bolo baby friendly 🙂
Dlzka steny je 4 metre a max hlbka 60cm.
Dakujem.
Dole posielam momentalny stav a inspiraciu
@elondon skrine by som posunula do druheho rohu namiesto zrkadla. Zrkadlo by som dala na stenu oproti. A vedla skrin by som dala lavicu alebo kresielko, vysoku vazu, pripadne nejaky zaujimavy stojan na dazdniky. Za lavicu by som na stenu dala dosku v dekore ako je bok skrine.
Oproti na k stene by som dala uzky konzolovy stolik a na neho par dekoracii
Ahoj, pozrela by som, co by stala vstavana skrina - kolajnice na zem, kolajnice na strop, posuvne dvere, prave lice skrine z hrubej dosky.
Vnutri by ste mali ulozny priestor vyskladany aktualnou skrinou, dali by ste z nej dole dvere. Vedla lavicku, vedla topankovnik.
Zrkadlo oproti.
Tieto skrine miesto zrkadla a zrkadlo aj so sedenim by som dala skoro hned pri dvere. Na skrini by nemal byt problem vymenit dvere za cisto biele, tym padom vies doladit aj zvysok, lavicku a tak aby to spolu ladilo.
Co najblizsie ku dveram lavicu a nizku skrinku, to bude prakticke a az potom vysoke. Co sa tyka tych krabic navrchu, tak ak to tam potrebujete to mat, ze nejake veci tak sa daju ved uz kadejake krabice kupit. Ktore vyzeraju OK.
Pri dverach mat sedenie, na obutie, skrinu velku by som nemenil, to je skoda penazi si myslim, maximalne tie dvere by som dal do bielej, tym aj usetris.
@elondon
Vlavo sedenie, napojit sa na skrinu , za nim lamely.. oproti skriny obrovske zrkadlo..krabice vyhodit.. vymenit lampu za kolajnicku s bodovkami po dlzke chodby.. na zem vybielit sparovky..
@hroma priklonim sa k tomu, co si napisala. Nevidim problem v tej velkej skrini. Skor tie skatule. Nejaka lavicka na sedenie, za tym nejaka zastena, bud lamely alebo len nejaka drevena zastena, na to pripadne aj dva vesiaky aby sa tam dalo cosi zavesit.
@hosmanikova@zerex4@lenkito10
Zabudla som napisat (a na fotke to nevidno) skrina je preto pri dverach lebo nad zrkadlom je internet krabica 30x30x30xm a vytrca
@elondon nemyslim ze s lamelovovou doskou a vsetkym dalsim sa dostanes do 400€. Tie lacnejsie lamely maju asi tak 4 farby a nemusis trafit ten spravny odtien. Mohli by ste si aj vyrobit ale ci sa vam chce do toho pustat. Ekonomickejsie riesenie je dat klasicku dosku s drevodekorom na stenu. To skor najdes taku ako mas skrinu. Taka doska okolo stovky, lavicka tiez cca 100, dvere skrine ked nove tak to bude urcite cez 100. Mozno by sa dali prefoliovat. Ale nedavala by som biele. Trosku nejakej farby alebo struktury.
A ked ten priestor chces mat pekny ale aj funkcny porozmyslala by som nad presunom internetovej krabice. Ked vstupujes do bytu tak si potrebujes odlozit kluce, kabelku, topanky a zavesit bundu. A hlavne ked mate male dieta a prides z ihriska alebo v zime domov tak ja by som nechcela roznasat ten bordel po celej chodbe.
@elondon lamely veru nie su lacna zalezitost, tiez sme si to davali necenovat a hladali sme rozne varianty. Potom sme uz aj v merkury pozerali, lebo tam mi kamarat spominal, ze videl, ale to sme boli pozriet a to malo od dreva daleko. To bol len nejaky tvrdeny papier alebo nieco take a teda nebolo to na to vsetko najlacnejsie.