Odpoveď na príspevok od leenusaa:
Dobrý deň, prosím o radu. Bývam v byte v paneláku… @leenusaa zájdi za susedom , musíš zistiť od čoho to vibruje, žeby stále pral a práčka tancuje?a nikde u daľších susedov to nie je?Odpoveď na príspevok od duzu:
@leenusaa zájdi za susedom , musíš zistiť od čoho… @duzu ďakujem za radu, už som to s nimi riešila. Ale to od pračky určite nie je, vedľa seba máme izby, a je to počuť ze je to od krokov, alebo skákania. Mňa zaujíma, prečo je to takto u nás nepríjemne počuť. Nie je to vyslovene len dupot ale dunenie.Odpoveď na príspevok od leenusaa:
@duzu ďakujem za radu, už som to s nimi riešila. … @leenusaa asi chodia v drevákoch po betonovej podlahe alebo hrajú fotbal, ked som býval v paneláku , decká nado mnou si zistili či som doma až potom hrali besný fotbal, že lietali i sklené výplne a to boli známi s práce a často sme sa navštevovali,Odpoveď na príspevok od leenusaa:
Dobrý deň, prosím o radu. Bývam v byte v paneláku… @leenusaa váš problém vyrieši odsťahovať sa na dom na samote u lesa.. nič v zlom.. Mám známu, vamenila 5 bytov, všade jej čosi vadilo, posledný byt mala v bytovej novostavbe v rohu na najvyššom poschodí, aj tak jej vadila jedna stena so susedom kde stále čosi počula. Nakoniec postavila dom o výmere 2izb. bytu a je spokojná. Nehovorím že tam to dunenie nie je, ale zlú konštrukciu stavby, resp vo všeobecnosti problém bývania v bytoch, nič nevireiši. Vyrastal som v byte a sused ked zišiel z gauča a kráčal, tak mame štrngali poháriky vo vitríne. Skúsila ste sa ich spýtať či oni nepočujú od vás dunenie, myslím že je to vzájomné, len oni to neriešia.Odpoveď na príspevok od kajo873:
@leenusaa váš problém vyrieši odsťahovať sa na do… @kajo873 ja som počul v noci i tikanie hodín z vedľašej, v bytovke nie si sám,nevieš kde je aké osadenstvo, niekde sa mení často a niekde nemenia starci veľký bytOdpoveď na príspevok od leenusaa:
@duzu ďakujem za radu, už som to s nimi riešila. … @leenusaa krocajovy hluk sa siri len ak su nespravne polozene podlahy. Nespravna podlozka, nedostatocne dliatacne spary. Ono aj blbu plavajucu podlahu treba vediet polozit a nesetrit na kvalite materialov a kvalite prace.Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
tazko sudit, z coho je panelak, z coho podlahy ? … @shadowmilan tak ja už nejaký ten rok v paneláku bývam. Ako som pisala, nič okrem toho mi až tak aby som to riešila nevadi.Odpoveď na príspevok od kajo873:
@leenusaa váš problém vyrieši odsťahovať sa na do… @kajo873 áno skúšala som, viem ze stavbu nezmením, ale bývam v byte 8 rokov a toto pozorujem posledné cca 2roky. Ako píšem ostatné veci mi nevadia. Máme aj 100rocny výťah a ten strašne trieska no nevadí mi to.