Odpoveď na príspevok od berta100:
Dobrý deň .Chceli by sme premalovať farebnú stenu… @berta100 tak to veľa šťastia ja som to robil dávnejšie , treba dať dole všetko čo ide, nepomohli ani 3 nové náteri bielym Primalexom stále prerážala farba, naviac otec silný fajčiar stále bolo cítiť nafajčenú miestnosť ako v krčme a naviac tam bol zlatou farbou s valcom, takže znova všetko dole a nová stierka, teraz mám všetke steny bieleOdpoveď na príspevok od jester12:
Zalezi aj kolko naterov pod tou oranzovou je a ci… @jester12 ja som mala v obývačke tmavofialovú a tiež som takto postupovala. penetrák a dva nátery bielou farbou. @berta100 ako laik som si proste pýtala takú s vysokou krycou schopnosť. valček obyčajný za pár eur, ale hlavne nový. žiadne staré valčeky z minulého maľovania.Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@jester12 ja som mala v obývačke tmavofialovú a t… @denisa_hajdukova valček i sieťka kde sa otiera farba tak isto štetce ,môže byť i starší len ho treba odložiť vyčistenýOdpoveď na príspevok od duzu:
@denisa_hajdukova valček i sieťka kde sa otiera … @duzu Dík za radu. Našťastie ja som pri maľovaní žiadny problém nemala, ale čo nie je, môže byť, takže si budem pamätať :-) Ďakujem