Odpoveď na príspevok od bombel:
Čo je ako prvé odmontovať na sekčnej garažovej br… @bombel ja len, ze ked nevieš co robis, tak ta pruzina moze sposobit vazne zranenie, tak bacha...Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@bombel ja len, ze ked nevieš co robis, tak ta pr… @cukrik25 ja len chcem vedieť postup na demontáž týchto garážovych dverí, lebo ten čo my ich predáva tak len a tým že si ich sám demontujem . Určite by som sa sám do toho nepúšťal.Prosto chcem len dobrú radu či je vôbec možné ich demontovať a znovu použiť. Ďakujem za radu.Odpoveď na príspevok od bombel:
@cukrik25 ja len chcem vedieť postup na demontáž … @bombel tá struna alias protiváha nieje sranda... Keď nevieš ako na to, neskúšaj to. Volaj ľudí, čo to vedia....Odpoveď na príspevok od bombel:
Čo je ako prvé odmontovať na sekčnej garažovej br… @bombel Tak ako píšu viacerí, jediný problém sú pružiny. V podstate sa používajú dva druhy pruźín. Ťažné, montované sú paralelne s vodiacimi koľajnicami pri stene a skrutné, ktoré sú montované hore nad bránou. Tie skrutné sa montujú a aj demontujú ťažšie a bez potrebného príoravku by som sa do toho nepúšťal. Tiež som kúpil staršiu, už demontovanú sekčnú bránu, stavebný otvor som robil podľa jej rozmerov, namontovať vodiace koľajnice nebol vôbec problém, momentálne stojím pred problémom montáže pruźín. Oslovil som niekoľkých montäžnikov brán a nikto sa do toho nechce pustiť.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@bombel Tak ako píšu viacerí, jediný problém sú p… @chinatech prípravky - myslíš tie tyčky ktorými sa tieto pružiny napínaju, takže podobne sa budú aj postupne uvoľňovať... predtým je potrebné zaistiť hriadelku