@matuntun Dostatocne svetlo na co? Tieto od Legrandu som este nazivo nevidel, ale orientacne LED ma aj Niko a sluzia na jemne prisvetlenie schodov a chodieb v noci - urcite nenahradia standardne svetla.
@matuntun legrand neuvadza svietivost ani spotrebu ale predpokladam ze to bude cca 0.3w ako to ma niko co je nic moc. Doporucujem 1w power led alebo pre efekty 3w power led.
@ramoon No, ono zase tych 0,3 W ako orientacne uplne postacuje. Samozrejme, je treba mat v tych priestoroch aj hlavne osvetlenie. Ucelom orientacnych je len nepotknutie sa na schodoch, ci nenarazenie do steny. A pri tej spotrebe to moze svietit kludne celu noc...
@matuntun Tie uzasne montazne krabice co tam natlaci kazdy elektrikar je problem. Drviva vatsina svietidiel pouziva svoje montazne krabice. Museli by ste ich vysekat a nahradit. alebo sa zmierit so svietidlami NIKO alebo LEGRAND.
@matuntun ja mám konkrétne v dome orientačné svietidlá z tohto katalógu
http://www.svietidla-km.sk/katalogy/l...
ja mám zo strany 2 prvé a posledné - prvé sú 0,3W a tie posledné raz toľko 0,6W, takže záleží na čo a kde to potrebuješ a aký priestor by to malo osvetliť (ak chceš príď sa pozrieť ako svietia)
majú tam aj viac druhov na strane 3 a 4
tie zapustené išli do montážnej krabice D60x40 mm
dúfam, že ti to pomohlo