Dobry den, chcela by som sa spytat, akym sposobom sa da co najemenej invazivne upevnit vianocna svetelna retaz na dom. Chcela by som si pozdlz celeho domu upevnit svetielka a nad vchodove dvere girlandu. Je take nieco mozne bez vrtania? Dakujem za rady 🙂
Neviem o čo to chcete uchytiť, či o fasádu, resp zárubne dverí, ale popod strechu na rovné časti sa to dá aj samolepiacimi uchytkami. Aj keď im asi budete musieť pomôcť priesvitným MS polymerovym lepidlom do vonkajších priestorov kvôli UV..
https://obchod.activa.sk/produkt/3m-c...
Len o čo by sa upevnili tie eskapasky? Treba aj nejaku pravidelnosť v tom, keď sa budú dávať svetielka, nech to na jednom mieste neprevisa a inde nie je napnuté a to neviem veru, či nájde toľko miest, kde by sa to takto dalo upevniť.
zalezi ake sa pouziju. my sme aj doma takto do omietky mineralnej davali klinceky, ked sme chceli nieco pripevnit a neostalo po nich ani stopy, ked sa potom odstranili. akoze hej, ked to tam clovek hladal a vedel, co ma vidiet, tak to tam je samozrejme, ale volnym oknom nepoznat.