potrbujem poradit robim rekonstrukciu domu a rad by som v obyvacke mal svetlovody cca 2m dlhe s prechodom cez strechu a hladam dodavatela spolahliveho a tiez ma zaujima cena.
ja mam svetlovod velux priemer 25 cm 310 eur , 30 cm priemer stoji okolo 500 e ale mal som tesarov ty si stym nevedele dat rady tak mi stoji na povale . :-S je to drahy spas tych 310 e je bez papiera
Zasielam orientačne cenovú ponuku, ktorú mi zaslali na základe požiadavky na presvetlenie obývacej miestnosti svetlovodom SOLATUBE. Podotýkam, že je ozaj orientačná, pretože závisí aj od materiálu, z ktorého je strop vyhotovený, keďže tam musia spraviť otvor a tiež cenu ovplyvňuje dĺžka tubusu. Odporúčam zaslať dopyt s konkrétnymi údajmi - majú na to šikovný formulár.
Ku kvalite vyhotovenia sa vyjadriť zatiaľ neviem, lebo stále zvažujem aj iné alternatívy presvetlenia. Dopravné náklady boli vyrátané na cca 50 km.
CP obsahuje: cenu za svetlovod 643,64 EUR s DPH
cenu za montáž + doprav náklady 250,56 EUR s DPH
Dodacie podmienky: do 3 dní po zadaní objednávky
Záručné podmienky: 5 rokov na svetlovod
2 roky na montáž
V prípade nejasností , alebo doplnení ma neváhajte kontaktovať.
Prajem pekný deň.
Silvia Vargová
Sola System Slovakia s.r.o.
Pravenec 271/A, 972 16
Tel. : 046/ 544 10 81
Fax.: 046/ 544 10 82
mobil: 0903 258 118
e-mail : solatube@solatube.sk
Len tak na okraj-nepoznám menej efektívny spôsob presvetlenia ako tubusové svetlovody. Vysoká cena ,drahá montáž a slabé presvetlenie. Navyše som videl taký svetlovod po dvoch rokoch majiteľ nadával,v zime sa tam zrážala vlhkosť a kvapkala na difúzer pretože tubus nebol dostatočne zateplený. A tak efektne ako to vypadá na reklamách to je len keď pekne svieti a vtedy keď potrebujete svetlo najviac,teda v zime vám zapadá snehom alebo slnko nevidíte 2týždne. Montujem streš.okná ale tento výstrelok neodporúčam. :-) :-) Ale každý podľa chuti.....
dobry vecer, my mame svetlovody - zatial ziadne negativa, je to od firmy solatube - drahsi variant ale sme velmi spokojni, sestra ich ma uz asi 5 rokov, vtedy to bola uplna novinka a tiez ziadne problemy, ani zrazanie vody, ale za to prijemne presvetlena chodba i obyvacka