Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, nevieme sa rozhodnúť, či ísť do osvetleni… @fero1821 zapustené v strope podľa mňa vyzerajú krajšie ako nejaké valčeky trčiace zo stropu... U mňa osobne: obyvacko-jedalen-kuchyna cca 50m2. V obývačke 4ks LED svetiel, každé 12W, zapustené v strope, štvorcové. Detto kuchyňa. Jedálenský stôl 3* bondovky spustené zo stropu. Každá po 12W. Na všetkých svetlách stmievanie. Svetla až až.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@fero1821 zapustené v strope podľa mňa vyzerajú k… @megdesign Vies co, tiez som bol toho nazoru, ale bol som u jednych znamych a oni maju tieto valceky trciace zo stropu a k tomu zariadeniu interieru to celkom fajn zapasovalo. Aj toto vie vyzerat dobre.Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, nevieme sa rozhodnúť, či ísť do osvetleni… @fero1821 ja ti poradim si kuknut Medrickeho... medricky.cz napr.: https://youtu.be/N4bWDGNNLhIOdpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, nevieme sa rozhodnúť, či ísť do osvetleni… @fero1821 my máme po bokoch skryté led pásy, ktoré majú slabšie svietenie a v strede jedno svetlo. Nad stolom treba svetlo a v kuchyni štyri svetlá plus led pás pod skrinkami. A je to akurát. A v kuchyni sú svetlá rozdelené, lebo nie vždy chceme všetky zapnuté, čiže je fajn si ich rozdeliť na vypínače.Odpoveď na príspevok od minoo:
@fero1821 ja ti poradim si kuknut Medrickeho... m… @minoo neeeeeeee! Hentého odborníka na svetlo keď vidím, sa mi rybička vo vačku otvára....