Mimochodom, tento krasny luster nam navrhol jeden sikovny architekt Peter Salus .
Mozem vrelo odporucit. Pripajam aj vizualizacie obyvacky, co nam navrhol. Trafil sa na prvy krat do naseho vkusu, co je celkom vykon, kedze my sami sme nevedeli presne, co chceme :)
@milan209 To by bolo skvelé, keby ste našli spoločnú reč a začali takéto niečo vyrábať. Myslím, že by sa viac ľudí nazbieralo, ktorý by za takéto niečo zaplatili. Aj keď určite nie takú sumu :-D
Keď sa na ten luster lepšie pozriete, v niektorých otvoroch svieti a niektoré sú tmavé. Tým to dosahuje efekt. To len pre tých, čo to budú skúšať vyrábať, aby neboli sklamaný z efektu. Dýha nesmie byť moc lesklá a musí mať textúru, inak sa to bude lesknúť. Keď to ešte trochu preskúmate, zistíte koľko práce dalo designérovi než dosiahol správny efekt. V tom je tá cena.
Zhodli sme sa na tom, ze ak sa to bude robit, tak to musi byt top kvalita, cize dyha. Ohybat dyhu v takom mnozstve nieje jednoduche. Ked sme to nacenili, tak to nebola az taka astronomicka suma, ale v tej dobe som potreboval dolezitejsie veci do bytu. Neskor sa k tomu vratim, tak bude mat pan majster este zaujem.
Nasiel som na internete aj nejake cinske a polske fejky, ale z papiera okolo 500$. Nevyzerali ale dobre.
LZF poznam a je to spicka. Poznam ludi co by to vedeli vyrobit vo vysokej kvalite ale cenu by som odhadoval na urovni cca 1500€ v LED prevedeni s dobrou svietivostou. Pokial to ma byt v dobrej kvalite tak za 500€ sa stym nikto babrat nebude jedine tak dochodca na dochodku co nema co robit. Pokial to ma byt pekne tak do ineho materialu ako dyha by som nesiel. A s E27 ziarovkami by to tiez nebolo dobre.
@liero Na SK nie. Ale vzorkovnik materialov by som zabezpecit vedel. Ja ich poznam z vystav ako je Euroluce v Milane. Dokonca som ich uz videl aj v Hong Kongu.