Lampa na mieru

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den, nevedeli by sme mi poradit, kde by mi vyrobili takuto lampu? https://www.google.sk/search?q=spiro+... Dakujem
Odpovedať
1
2
Mimochodom, tento krasny luster nam navrhol jeden sikovny architekt Peter Salus . Mozem vrelo odporucit. Pripajam aj vizualizacie obyvacky, co nam navrhol. Trafil sa na prvy krat do naseho vkusu, co je celkom vykon, kedze my sami sme nevedeli presne, co chceme :)
Odpovedať
@milan209 super, ze su tam dve moznosti, len budem musiet to vymysliet ako tam tie ziarovky usporiadat
Odpovedať
@mareeek ja to chcem riešiť led pásom. Tie žiarovky môže byť vidieť. Ale možno ich chceš mať priznané- viditeľné.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 To by bolo skvelé, keby ste našli spoločnú reč a začali takéto niečo vyrábať. Myslím, že by sa viac ľudí nazbieralo, ktorý by za takéto niečo zaplatili. Aj keď určite nie takú sumu :-D
Odpovedať
@liero tak mozem povedat ze vazne mozte byt radi ze vam to takto pekne navrhol, mne sa to velmi paci ;-)
Odpovedať
@nikol_brundova tá suma je ozaj prehnaná ale keby boli schopný také niečo vyrobiť za menej tak určite by mali veľa ponúk :-D
Odpovedať
Keď sa na ten luster lepšie pozriete, v niektorých otvoroch svieti a niektoré sú tmavé. Tým to dosahuje efekt. To len pre tých, čo to budú skúšať vyrábať, aby neboli sklamaný z efektu. Dýha nesmie byť moc lesklá a musí mať textúru, inak sa to bude lesknúť. Keď to ešte trochu preskúmate, zistíte koľko práce dalo designérovi než dosiahol správny efekt. V tom je tá cena.
Odpovedať
Pripajam sa a cakam na finalny produkt ak sa na to niekto da :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
tak existuje finálny produkt? či len prázdne reči...
Odpovedať
Zhodli sme sa na tom, ze ak sa to bude robit, tak to musi byt top kvalita, cize dyha. Ohybat dyhu v takom mnozstve nieje jednoduche. Ked sme to nacenili, tak to nebola az taka astronomicka suma, ale v tej dobe som potreboval dolezitejsie veci do bytu. Neskor sa k tomu vratim, tak bude mat pan majster este zaujem. Nasiel som na internete aj nejake cinske a polske fejky, ale z papiera okolo 500$. Nevyzerali ale dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
LZF poznam a je to spicka. Poznam ludi co by to vedeli vyrobit vo vysokej kvalite ale cenu by som odhadoval na urovni cca 1500€ v LED prevedeni s dobrou svietivostou. Pokial to ma byt v dobrej kvalite tak za 500€ sa stym nikto babrat nebude jedine tak dochodca na dochodku co nema co robit. Pokial to ma byt pekne tak do ineho materialu ako dyha by som nesiel. A s E27 ziarovkami by to tiez nebolo dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@liero neviem odkial ste prisli na tu cenu ale cennikove ceny spiro medium 75cm od 1900€ a large 96cm od 2600€ bez DPH. Cakam na objednavky :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ramoon: Taku ceny mali na stranke. Nedaju sa tie lustre niekde na SVK pozriet nazivo?
Odpovedať
Profilova fotka
@liero Na SK nie. Ale vzorkovnik materialov by som zabezpecit vedel. Ja ich poznam z vystav ako je Euroluce v Milane. Dokonca som ich uz videl aj v Hong Kongu.
Odpovedať
Vzorkovnik je najmenej. Skor by ma zaujimalo, ako su umiestnene ziarovky
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?