Kuchyňa s obývačkou

Ahojte, chcem sa spýtať riesim svetlá akurát do domu..máme spojenú obývačku s kuchyňou..do kuchyne uz svetlá mám len do obývačky nie...v kuchyni mam biele svetlo a do obývačky by som chcela žlté ...len neviem ako by to vyzeralo..či to niekto takto máte urobené? Di
Odpovedať
vsade mam biele, len nad jedalenskym stolom zlte (nepostrazil som si to, lampa stala nezmysel, takze ju vyhodit nechcem, zdroj sa vymenit neda). Strasne sa to bije. Clovek ktory o tom nevie, si to mozno ani nevsimne alebo neuvedomi, ale ak o tom vies, tak ti to udrie do oci vzdy. Je to ako skrabanec na novom aute....ked o nom vies, vidis ho z 20tich metrov a skrie ta, ked nevies, tak si ho ani nevsimnes.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gabika1603:

Ahojte, chcem sa spýtať riesim svetlá akurát do d…
@gabika1603 pokial mas na vyber, tak to nekombinuj, nebude to dobre, ked budes svietit aj tam aj tam. pochybujem, ze si na to budete davat pozor. biele svetlo mas lepsie, aj ked to zlte posobi tak teplejsie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gabika1603:

Ahojte, chcem sa spýtať riesim svetlá akurát do d…
@gabika1603 Nerob si starosť. Pri dnešnej "kvalite" (aj značkových) LED žiaroviek Ti za chvíľu začnú odchádzať a potom to zjednotiíš. Fakt je lepšie nekombinovať farbu. Podľa mňa ale do domu nie je dobrá chladná biela - mne sa osvedčila 4100 K.
Odpovedať
V obývačke mám neutrálnu bielu, v kuchyni studenú bielu. Nemám pocit že sa to bije, málokedy si zapnuté obe časti a keď sú ani to neregistrujem
Odpovedať
Do celeho domu sme zvolili dennu bielu, vsetky led aj ine svietidla maju rovnaky pocet kelvinov. Len nad jedalenskym stolom su visiace lampy do ktorych kupil manzel ziarovky, ktore sa daju prepnut z bielej do zltej prekliknutim vypinaca. Netusim ake typy svietidiel mas vyhliadnute, ale ak to nie su led, tak tie ziarovky by boli mozno riesenim :-).
Odpovedať
Ďakujem Vám za radu, ostanem teda pri jednotnom svetle, bude to asi spravna voľba 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?