dobry vecer......mam takyto problem.... ked je v izbe zapnute svetlo tak nieco kvapka z lustra, neviete co to moze byt resp. preco to kvapka z lustra? vdaka za odpoved
@santos950 dáš dole luster, bude ti trčať kabel z chranicky plastovej, do tej chranicky okolo kábla natlacis silikón alebo niečo iné tak, aby to bolo vzduchotesne. ked máš okolo chranicky nejake diery zasadruj ich.
to nemôže byť kondenz z miestnosti ani z chráničky,ani voda z presaku,tieklo by to hocikedy , nie len ked svieti a zase k čomu by bola tlmivka či elektrolyt k žiarovke, ak len vtedy ked svieti
@anett9 jááj to je ten s poistkami, čo chcel ušetriť pár centov a dať tam drôtik. :-D
Tak už aj svetlá, ešte zásuvky a vypínače a môže začať robiť elektrinu aj do novostavieb. ;-)
No pokiaľ si dobre pamätám ,tak nás v škole učili že el. prúd tečie,(veď preto sa dávajú záslepky na zástrčky), tak si daj pozor aby nakoniec elektrina netiekla. :-)
tak ja som ITeckar, co sa tyka elektriny som z toho jelen a vobec vo seobecnosti nie som nejaky zrucny, radsej preinstalujem niekomu windows ako vymenim zasuvku trebars :-)
@santos950 z lustra nema co kvapkat, jedine ak by to bola petrolejka :-)
Teoria riadne pritiahnuta za vlasy ... kondenz zamrzne a pri svieteni sa vplyvom tepla rozpusta ... :-D
To je blbost jak mraky, zves konecne ten luster a pozri sa na to ...