@majkatarajka ak je ta lampa lahka, udrzi ju aj obklad za pouzitia zmrstovacich hmozdin, ak je tazsia, treba kotvit do muru dlhymi hmozdinami, ale vzdy je riziko prevrtania samotneho kablu. existuju aj krabice do zateplenia na montaz lamp, je to kompromisne riesenie, ale vo vasom pripade uz bezpredmetne
@majkatarajka asi by som riskol, ze to ten obklad udrzi.potom je tu moznost opatrne prevrtat obklad a dlhymi skrutkami kotvit az do dreva. neriesim teraz ale problematiku prederavenia nejakych folii, parozabran atd, ani tepelnych mostov
@ernesttyukos aj mamuta dokazes odrezat ;-)
A len tak mimochodom, kedy si menil svietidlo :-D
Netreba na nalepenie minut celu tubu, ale ked to prilepi 3 bodkami, bude to drzat na stalo a zaroven demontovatelne.
Proste pouzit zdravy rozum :-p
@ernesttyukos hocico prilepene mamutom sa da odrezat napriklad tenkym silonom a lepidlo trebars aj prstom zosupat dole a neostane po nom ani stopa... mamut lepi bez leptania.
@gashtaan kludne s nim v takomto pripade mozes nahradit skrutky, cize ked ma svetlo nedajboze 0.5kg a ma montaz na 3 skrutky, tak uplne bude postacovat montaz na tri body, ktore po pritlaceni o stenu budu mat 3cm2 ;-)