Odpoveď na príspevok od darthvader:
Zdravím, existuje zarobená stierka (niečo ako Ste… @darthvader prvá vrstva lepidlo so sieťkou, stierka sieťku neudrží hlavne v miestach kde sa napája susedný múr, môže tam byť prasklinaOdpoveď na príspevok od duzu:
@darthvader prvá vrstva lepidlo so sieťkou, stier… @duzu v celom dome som dával do omietky (3mm hrúbka Max, čiže stierka) sieťku. Žiadne že najskôr lepidlo a sieťka. Žiadny problém.Odpoveď na príspevok od darthvader:
Zdravím, existuje zarobená stierka (niečo ako Ste… @darthvader ja som dával Baumit UnoGold. Myslim si, že nebudeš mať problém si to zarobiť podľa návodu....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@duzu v celom dome som dával do omietky (3mm hrúb… @megdesign A predtým si aspoň penetroval? Lebo ja som tiež ( asi zbytocne) najskor lepidlo sietka, potom omietka.Odpoveď na príspevok od dusan72:
@megdesign A predtým si aspoň penetroval? Lebo ja… @dusan72 nie. Pod Kleber si penetroval?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@dusan72 nie. Pod Kleber si penetroval? @megdesign Ano.Kázali mi "starí majstri"Odpoveď na príspevok od dusan72:
@megdesign Ano.Kázali mi "starí majstri" @dusan72 a aj Kleber si penetroval?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@dusan72 a aj Kleber si penetroval? @megdesign To neviem,lebo omietku uz potom lrisiel robiť "starý majster" s pomocnikom.Ja som sa toho jednoducho bál.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@duzu v celom dome som dával do omietky (3mm hrúb… @megdesign ale lepidlo stačí menšiu hrúbku ak je rovný múr len aby zakrylo sieťku nepotrebuje penetrovať , prečo by sa ináč vôbec vyrábalo?Odpoveď na príspevok od duzu:
@megdesign ale lepidlo stačí menšiu hrúbku ak je … @duzu 😂