Odpoveď na príspevok od mimik007:
Zdravím, chcem sa poradiť s čím je najlepšie vysp… @mimik007 Ahoj, ked som si na byte v panelaku robil elektriku tak som to ako si pisal, na par miestach zabodoval sadrou a zvysok draziek som vyplnil stavebnym lepidlom a bez sietky. Na to prisla omietka Feinputz. Nepamatam si, ktore lepidlo som presne pouzil, ale ziadne specialne, alebo drahe to nebolo. Je to cca 8 rokov a bez jedineho defektu, alebo praskania. U mojej mamy som robil to iste, u bracha to iste a bez problemov. Ked budes vyplnat tie hlbsie drazky tak to rob postupne, cize material natlac do drazky a pokracuj dalej kym trochu "zavadne", potom sa vrat a vypln drazku na finalku. Ak chces pokojne spavat tak cez to kludne pouzi aj sietku.Odpoveď na príspevok od mimik007:
Zdravím, chcem sa poradiť s čím je najlepšie vysp… @mimik007 Také roboty (vyspravenie drážok) sa robia kadečím, čo sa Ti na stavbe ešte zvyšilo, potrebuješ to využiť, a nikdy s tým nebol problém. Dokonca aj lepenie káblov, trubiek, vodovod. rozvodov, atď. som zažil všetkým možným - od lepidla na obklady až po SDK sádru a dodnes žiadna reklamácia.