Som si isty ze sa to tu uz mnohokrat riesilo ale vdaka vyhladavaniu na tejto stranke som nebol schopny nic najst takze:
Kupil som si kamennu chatu ktora vyzaduje komplet rekonstrukciu. Napriek tomu ze bola 20 rokov neobyvana nebola nikde zatecena ani neboli vlhke mury. Omietka bola takisto (okrem neuveritelnej krivosti) tiez 100% v poriadku, okrem toho ze bola neuveritelne makka a dala sa do nej spravit diera aj prstom ked sa clovek zaprel. Preto, a este preto ze chcem zrkadlovo rovne steny som ju celu omlatil a planoval som to obhodit:
- penetracia, baumit vorsprittzer, armovacia sietka, baumit vapennocement grobputz a nieco ultrajemne navrch...
To mi ale podozrivo vela ludi neodporuca lebo vraj to potrebuje "dychat". Neviem si sice predstavit co na kameni potrebuje dychat, specialne ked je to krasne suche ale samozrejme ja sa v tom figu vyznam preto by som poprosil o radu. Ale laicky popisanu - naozaj som stavbu nevidel vzivote inak ako na videu.
...a samozrejme baumit rad sanova neprichadza do uvahy. To by ma omietky stali viac ako som dal za celu chatu kedze hole kamene maju odstup od idealnej roviny niekde aj vic ako 10cm a chata ma 200 stvorcov...