Odpoveď na príspevok od smrekopadavy:
Zdravím. Môžem vyšpárovať starý prírodný kameň, m… @smrekopadavy to prve si myslim ze sa bude zle robit lebo vapennocement9ve omietky- stuky sa pucuju (kruzivymi pohybmi) a v sparach si to velmi neviem predstavit. To druhe da sa to takto, ale lepidlo nie je na to urcene bude sa drolit a prasit sa z neho. Jednoznacne nejaku omietku (ci uz stuk alebo sadrovu) alebo ine povrchove riesenie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@smrekopadavy to prve si myslim ze sa bude zle ro… @sousedekovci89 A kebyže tú vápenno-cementovú omietku použijem na to lepidlo? Nech sa zbavím troch mechov, čo mi ostali po maliarovom veľkopanskom nákupe.Odpoveď na príspevok od smrekopadavy:
@sousedekovci89 A kebyže tú vápenno-cementovú omi… @smrekopadavy jasne ze mozes na to je urcena.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@smrekopadavy jasne ze mozes na to je urcena. @sousedekovci89 Lebo ten ťulpas mi na presne rovnakú otázku odpovedal, že nie, že tá na to nie je dobrá.Odpoveď na príspevok od smrekopadavy:
@sousedekovci89 Lebo ten ťulpas mi na presne rovn… @smrekopadavy no ak to nie je jadrova omietka je to blbost pretoze prave na to su omietky urcene (vytvaranie finalnej vrstvy steny).Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@smrekopadavy no ak to nie je jadrova omietka je … @sousedekovci89 Aha, ďakujem, takto to je. Ja viem pracovať s náradím, v materiáloch tápem. Tak si ju preštudujem.