Diskusiu odoberá 1 človek

Popraskana pucovka v rohu

Profilova fotka
Zdravim vas, asi po mesiaci natiahnutia pucovky v izbe, sa mi popraskala, je možné ze majster dal hrubšiu vrstvu,tak preto?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matejb96:

Zdravim vas, asi po mesiaci natiahnutia pucovky v…
@matejb96 no hlavne preto, lebo to nie je presieťkované. Chyba.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@matejb96 no hlavne preto, lebo to nie je presieť…
, mám sieťkovaný v lepidle len strop, mohlo to byť preto že predcházajúca vrstva nevyschla ak bola hrubšia, tie praskliny sú pod plafonom?, ak áno ozaj tam chýba sieťka
Odpovedať

@matejb96 v pohode, preakryluj a bude to v pohode. Akurat ti dozrieva. Kazdy by len sietkoval. Mam steny aj presietk9vane preklebrovane a take drobne prasklinky sa mi prvym rokom tu i tam aj tak objavili.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@matejb96 no hlavne preto, lebo to nie je presieť…
@zicher ja, ked som robil omietky-žena nechcela vysekávať oblé rohy a tiež sme nechceli znižovať stropy /starý dom/, tak som presieťkovával aj rohy, spájal stropy so stenami. Bola to makačka, ale stálo to za to. Predtým boli popraskané rohy všade, lebo všade je palach. Bolo v pláne, že zobývatelním aj podkrovie, takže by otrasmi tie rohy mohli opať popraskať.. No a kedže som dal sieťky, nikde mi nič neprasklo.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od duzu:

, mám sieťkovaný v lepidle len strop, mohlo to by…
@duzu noo je to mozne ze to nieje presieťkovane. Inak mi to nevychádza,lebo všade sa tahala sieťka, tak možno práve na tom jednom rohu neprekryl
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od duzu:

, mám sieťkovaný v lepidle len strop, mohlo to by…
Pod plafonom to je na mozno 1meter po dĺžke. Ale nikde inde to nieje
Odpovedať

@matejb96 aké je zloženie stena / strop? Sieťky od @zicher a hod za hlavu, nerozumie tomu.... Len debil zobitní podkrovie, kde strop je palach.....
Odpovedať
Profilova fotka
No zošuchal som staré náterky, postup novej -lepidlo+sieťka, na to pucovka. Vrch je znižovany s SDK
Odpovedať
Profilova fotka

No zošuchal som staré náterky, postup novej -lepi…
@matejb96 davalsom perlu interior
Odpovedať

No zošuchal som staré náterky, postup novej -lepi…
@matejb96 a na spoj stena sdk si dal pásku? Na UD je dilatacia, teda pôvodne bola?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@matejb96 a na spoj stena sdk si dal pásku? Na UD…
@megdesign na UD som dal dilataciu. Ale tú pasku som nedaval, na druhých miestach som si vsimol, že majster prekryval sieťku stropu so stenou. Sle tam som ja musel odísť,ked dokoncoval tú stranu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@matejb96 aké je zloženie stena / strop? Sieťky …
@megdesign najskôr som musel pozrieť čo je palach , trámový strop, je pochôzny mám ho tiež a je na ňom manzarda ale preto po presieťkovaní už nič nepraská, akurát je na streche kopa dreva, stolica , lebo je nie veniec, niekedy to tak robili a stojí to už 66r. v dome po prababke už by mala142r. tú som poznal ako decko, stále stojí a býva tam jej prapravnuk , , tam je len jedna hrada a dosky na nej v jednej časti mali niekedy uskladnené seno a v druhej pri komíne udiareň, neskôr som to odkukal ako je to spravené a nikdy nemali požiar, hrady zaudené stále zvonia, tak som spravil udiareň pri komíne tiež, akurát dnes je nie problém dať tam ľahké nehorľavé materiáli, ale celú povalu mám tiež už zaudenú ale som už poriadne mimo témy akurát som si všimol že admin už maže
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?