Omietky v kupelni

Ahojte mame spravene omietky na hrubo vyrovnane steny vapenocementovou omietkou a otazka znie cim zahladit trhliny a nedorobky v omietkach? Pouzit cemix 033 jemny stuk? Lebo grouputz jemny pisu ze pod obklad nemoze ist.a este otaska mozem dat na to potom kupelnovy hydrat a na to obklad ci iny postup zvolit vdaka za ospoved
Odpovedať
Profilova fotka
@jarobb my sme to nevyrovnavali nicim, natreli sme na to hydroizolaciu - kde bolo treba, nie celoplosne - inak rovno kleber + obklad.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dal sietku kleber pre dobry pocit a na to hydroizolaciu kde treba a lepil som obklad
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s reeccou363, nemusis zahladzat, daj hydro, sietku a obklad :)
Odpovedať
Profilova fotka
keď už, tak sieťku , hydro a obklad ale sieťka je zbytočná, Aby bola izolácia bezpečná, musí mať rovný a súvislý podklad
Odpovedať
@jarobb @jan45 súhlasím s jan45, tiež si myslím, že sú zbytočné sieťky a vyrovnať povrch jednoznačne :)
Odpovedať
Zdravim, riesim problem, ci dat do kupelne omietky. Stavba je z Ytongu. Vo vsetkych izbach omietky samozrejme budu ale v kupelke vaham. Tak ci tak tam pojde obklad. Staci teda vyrovnat/zatriet pripadne spary, hydroizolaciu a nasledne obklad alebo dat celoplosne lepidlo (na vyrovnanie povrchu) a potom hydroizolaciu a obklad? Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
nikto nic? :-o
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?