@vlado1992 napises prosim neskor koho si nasiel a ako si bol spokojny? My budeme tiež hladat niekoho, ostatnych pracantov uz mame na vsetko recenzie a zajednanych, len omietky nie. Vdaka
Moj znamy robi Zilinu a severne Slovensko za cca 8.50e za m2 s materialom a praca.
Sadrove strojové omietky.
Krasna robota. U nas robili a robia teraz pravidelne susedom.
Dobrý deň, aj ja by som sa rád pridal do tohto vlákna. Neviete náhodou v akých cenách sa asi pohybujú omietky v tejto inflačnej dobe? Firmy okolie Púchov.
Ďakujem.
Zdravim, dal som na odporucanie vyssie a oslovil som pana Behrika, firma Bauteam z Povazskej Bystrice na vyhotovenie vnutornej omietky. Boli sme dohodnuti niekolko mesiacov dopredu. Pripominal som sa priebezne aby som upresnil termin. Ked uz bolo si dva tyzdne pred datumom vyhotovenia tak to zacal posuvat. Ked som mu vytkol, ze uz meska tak sa urazil, zbalil si veci a odisiel este predtym ako zacal. Aby som nezabudol zacal si este vymyslat veci, ktore mali byt spravene a preco nemoze on robit. Odporucam vyhnut sa mu oblukom.
S omietkarmi to je ako kupovat macku vo vreci. Ja som bol so zenou pozriet jednu stavbu hodinu po tom ako sa zbalili omietkari. Reku fajn bereme. A kunam prisla uplne ina partia. Omietky celkom fajn ale musel som ich kontrolovat. Rohovniky nakrivo aj volnym okom. A niektore defekty vidiet az po uplnom vyschnuti omietok. Ako napriklad vzduchove bubliny na stene a zrovna v obyvacke kde sa na to budem pozerat cely zivot. Celkove dojmi su ale dobre. Mal som vela metrov a dnes keby viem tak by som este tahal cenu dole. Ale co sa tyka jednania klobuk dole. Co sme si povedali, tak to dodrzali.