Odpoveď na príspevok od vladojvka:
Ahojte, Prosím viete mi poradiť ako pri maľovaní… @vladojvka Nalepíš pásku. Pretrieš prechod medzi páskou a stenou rovnakou farbou, ako má stena. Necháš zaschnúť. Namaľuješ farebné linajky. Odlepíš pásku.Odpoveď na príspevok od milanpl:
@vladojvka Nalepíš pásku. Pretrieš prechod medzi … @milanpl tak nejak som to aj robil. Problém je že farba zateká pod pásku lebo omietka je drsná a páska nekopíruje dokonale povrch omietky.Odpoveď na príspevok od milanpl:
@vladojvka Určite si pretrel prechod pásky a sten… @milanpl Aha, už chápem :) Nie, nenatieral som prechod pásky a steny bielou farbou. Rovno som naterial s tou "oranžovou/madarínkovou". Vyskúšam, ďakujem.Odpoveď na príspevok od vladojvka:
Ahojte, Prosím viete mi poradiť ako pri maľovaní… @vladojvka riedka farba.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@vladojvka riedka farba. @megdesign pravda, mal som to dosť riedke. Ďakujem.Odpoveď na príspevok od vladojvka:
Ahojte, Prosím viete mi poradiť ako pri maľovaní… @vladojvka hlavne nereba setrit na paske. 2eurova zlta papierova z hornbachu ti fakt nepomoze. Kup poriadnu pasku a nemusis kombinovat s akrylovymi tmelmiOdpoveď na príspevok od zdena_samaj:
bože túto omietku tak nemám rada. si pamätám v po… @zdena_samaj ta omietka je v pohode, len treba spravny valcek.