Ahojte, chcel by som sa informovat ako sa pohybuju ceny za robotu sietkovanie + omietky. Mam ponuku za cca 6E/m2 bez materialu. Jedna sa o natahovanie do celeho domu 10x12,5m obytna polocha 102m2. Co poviete?
My sme robili v decembri strojove omietky a musim povedat, ze chlapi su velki profesionali. Presne takto si predstavujem stavbarov...pride, pozrie, da cenu a povie...vy sa o nic nestarajte, my si vsetko pripravime, donesieme a urobime.
Tak aj bolo. Ja som iba chodila pozerat a vetrat vlhkost. Cena na trenciansky kraj vyborna, rychlost paradna, chlapi robili ako draci, ziadne prestoje, hodinove prestavky, ba este chceli robit aj v noci do rana aby to dorobili podla planu ( nebojte..nie na ukor kvality). Ja som sa bala, ze zapadnu v bahne a oni prisli este aj so svojim traktorom 😀
@marek2914 joj chlope ta si si pomylil inzertne noviny s MS ty si najprv precitaj o com to tu je a potom ponukaj sluzby, po 1. IT-ckar vie vsetko najlepsie, ked nie manualne tak aspon poriadne obkecat a zhodit pracu manualne pracujuceho cloveka, 2. nikdy to neurobis tak dobre ako VS vzdelany clovek, hoc to nikdy nerobil, ale teoriu ovlada na vybornu a po 3. za stvorak tvojej roboty doplat okrem materialu plus min. 5,- eur a hned budes mat roboty vyse hlavy :-D :-D :-D
Nieee odrádzala nás hladkosť a viac sa nám pačí ,,klasika"...Veľa sme čítali rozmýšlali, dokonca boli pozerať tie aj tie no nakoniec vyhrali vapenno cementové...Nechal som to pre pokoj v rodine na manželku 😉😉
@martin6699 Prosim ta aka firma Vam realizuje omietky a aka je spokojnost a kvalitou. Kludne aj do spravy, dakujem. Aktualne to riesime a neviem najst dobru firmu.
@stavkluc v cene za stenu 9,5€/m2 je všetko (doprava, materiál +- 15mm, rohovníky, APU lišty, fólie, pásky, penetrácia, čistenie, upratanie stavby) Ja som mal cenu 11,5€/m2 steny, lebo som chcel všade sieťku. Okná sa počítajú ako steny, čiže 9,5€/m2. Int. dvere sa počítajú len z jednej strany.