Odpoveď na príspevok od tomashornak:
Dobrý deň chcem sa spýtať čim je lepšie zarobenie… @tomashornak A prečo ste ich dali s otváraním von? Netvrdím, že sa to nedá, ale takto máš pánty vystavené poveternostným vplyvom (vlhko, prach) a nie je to praktické. Keď budeš otvárať dvere, musíš cúvnuť, prípadne aj zostúpiť zo schodíka, aby si otvoriť dvere a mohol vojsť. Styrodur tam nedáš. Veď si pozri pánty! Keď tam dáš 3 cm styrodur, tak ti bude prekážať v otváraní pántov. Takže jedine dať na rám APU lišty a ostenie zarovnať lepidlom a na vrch tenkú vonkajšiu omietku. Alebo rovno omietkou to začistiť. Jedine, ak niekde potrebuješ dorovnať a prekryť PUR penu, tak dať styrodur. Napr. zdá sa mi, že hore bude treba niečo doložiť, aby si prekryl až rám dverí.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@tomashornak A prečo ste ich dali s otváraním von… @chrobak7 Keď máš za dverami schody, musia sa len vonku otvárať. Tiež máme jedny tak a pohoda...Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@tomashornak A prečo ste ich dali s otváraním von… @chrobak7 dvere sú do vonka kôli malej chodbe nebolo by to praktické keby sa do vnútra otvárajú . Keby bola chodba väčšia tak dám do vnútra otváranie ale takto je to lepšie o niečo aj keď to nie je výhra. Na boky my vychádza dať 1cm syrodur .Odpoveď na príspevok od tomashornak:
@chrobak7 dvere sú do vonka kôli malej chodbe neb… @tomashornak 1 cm dorovnáš omietkou. O styrodur sa prudšie oprieš a máš v ňom jamu...Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@tomashornak A prečo ste ich dali s otváraním von… @chrobak7 rodicia maju otvarave do von 25 rokov a nic z tebou popisovaneho sa s pantami nestalo. Ja som sa nechal prehovorit na dovnutra a teraz to lutujem, no burat uz nebudem, musim si zvyknut. Inak to ustupenie 1 krokom nie je nic ani tragicke ani zivot obmedzujuce.