Vymeny vyplne za sklo s vetracou mriezkou

zdravim viete o niekom kto vie prerobit vypln okna na take s vetracou mriezkou? dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nikusiacik:

zdravim viete o niekom kto vie prerobit vypln okn…
@nikusiacik čo si máme predstaviť pod pojmom vetracia mriežka? Máme fotku?
Odpovedať
Možno myslela niekde v pivnici alebo v tech. miestnosti na privod vzduchu ku KK... 🤔
Odpovedať
Jeste je moznost ze pani mysli tohle: https://m.tzb-info.cz/vetrani-s-rekup... par ket zpet jsem to videl nejaky veletrhu ale zda se to stale dela nevim...
Odpovedať
ja som doteraz nepochopil na co je to dobre. Objednas si tesne okna a potom do nich spravis dieru
Odpovedať
toto je ono
Odpovedať
.
Odpovedať
ano je to presne do technicmej miestnosti ktora ma pevne sklo bez otvarania a miestnost po prichode fotovoltaickych inverterov musi byt vetrana kedze ohreju vzduch na 70stupnov. a miesto diery do steny na mriezku sa zvykne menit len vypln skla
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nikusiacik:

ano je to presne do technicmej miestnosti ktora m…
@nikusiacik Ibaže je to nedomyslené... A práve tie dve diery v stene dokážu urobiť skutočne potrebnú výmenu vzduchu v tej miestnosti. Možno teda jedna diera v stene a druhá v strope... Obávam sa, že tá uvažovaná vetracia mriežka v okne bude nedostatočná. Ono, teplý vzduch má tendenciu stúpať, keďže je riedsi, ale to sú základy fyziky...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?