Odpoveď na príspevok od uhro:
Dobrý deň, pri kosení som si rozbil vonkajšie skl… @uhro Výrobca dverí nevyrába sklené tabule, tiež to len kupuje od výrobcu - sklenára. Môžeš osloviť ktorúkoľvek firmu, čo dodáva sklené tabule, zvyčajne je to Nitrasklo. Otázne bude, kto ti tú tabuľu vymení. Sklenárska firma ti to dvoj- či trojsklo len dodá. Alebo oslov firmu, čo vyrába okná - len tam možno zaplatiš aj neajkú maržu navyše, keďže oni to budú tiež objednávať u inej firmy.Odpoveď na príspevok od uhro:
Dobrý deň, pri kosení som si rozbil vonkajšie skl… @uhro Osobne by som do okna nezasahoval pokial je v záruke . Treba si prečítať obchodné podmienky . Je to ako z autom , pokial máte záruku treba chodiť do original servisu . Pokial je okno mimo záruky tak ktokoľvek zodpovednýOdpoveď na príspevok od frantisekhavetta:
@uhro Osobne by som do okna nezasahoval pokial j… @frantisekhavetta už pekných pár rokov sa kvôli záruke nemusí chodiť do origoš servisu na uznanie záruky stačí ak hocijaký servis dodrží postup od výrobcuOdpoveď na príspevok od jumt:
Ja som si sklo objednal sám-rozmer a druh skla bý… @jumt aj ti dal nejaky papier od toho, ze to sklo bolo menene?