Odpoveď na príspevok od m_martin:
Dobrý deň, v októbri sme dali montovať okna a d… @m_martin .. máte na tú svetovú stranu aj okná..? ... tak ohnuté okná? Ak nie, tak by som reklamoval, že napriek fyzike viditeľnej na dverách ostalo okno rovné.. a vy chcete rovnako správajúce sa produkty...alebo im dal doštudovať fyziku.. .. nenechajte sa zavádzať... je to opodstatnená reklamácia, ak sú dvere naozaj exteriérové a s rovnakého vizu portfólia...Odpoveď na príspevok od brapene:
@m_martin .. máte na tú svetovú stranu aj okná..?… @brapene ano na tú svetovú stranu mám aj okno. a to je v pohode. a áno sú to exteriérové dvere.Odpoveď na príspevok od toky1:
Skúsenosť nemám ale ak sú tie dvere určené do ext… @toky1 sú určené do exteriéru. pri objednávke sme sa jasne bavili aj tomto že budú v exteriéri. neviem skúsim nejak vyjednať tú reklamáciu, ale vraj nebude uznaná. Tak vôbec nerozumiem tomuto. Mám pocit, že tie recenzie čo som čítal na slovaktual sú ozaj pravdivé, pri objednávke a montáži sú ťuťuli muťuli a keď treba niečo vyriešiť tak ruky preč.Odpoveď na príspevok od m_martin:
@toky1 sú určené do exteriéru. pri objednávke sme… @m_martin tipujem že tam nie je jadro F ale klasická výplň. Aj sám výrobca vie o tom a odporúča kupovať jadro F, ale stále vyrábajú aj obyčajné, lebo spĺňa účel a je to lacnejšie - stačí pozrieť na YouTube Gava jadro F. Myslím že ten priehyb bude zamietnutý a akurát by pomohlo trochu to doštelovať, aby sa to lepšie zamykalo. Raz bol príspevok o dverách z nejakého marketu a tie sa teda pomaly celé poohýbali, aj fólia začala schádzať. A v jednom obchode mali napísané, že ich dvere sú do exteriéru ale majú byť v tieni. Takže táto Gava výplň je oveľa lepšia varianta, len treba to skúsiť nastaviť.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@m_martin tipujem že tam nie je jadro F ale klasi… @marsdm ..čiže výrobca vie, že za 12 týždňov sa dvere skrútia, zmenia rozmer a napríklad netesnia ako majú..?Odpoveď na príspevok od brapene:
@marsdm ..čiže výrobca vie, že za 12 týždňov sa d… @brapene myslím že nevie kedy sa to stane, ale za akých podmienok to nastáva. Nemyslím si že sa to deje vždy pri tejto výplni. Napríklad u nás pri obhliadke pozreli na akú svetovú stranu budú dvere a či tam bude piecť slnko alebo sú v tieni a odporučili nakoniec hliníkové dvere a inú výplň pri tmavej farbe. Sami povedali že sa chcú vyhýbať reklamáciám a rovno v ponukách dávajú lepšie produkty. Známemu robila iná firma ponuku a tiež mu nacenili lepšie veci, ale ako alternatívu a červeným písmom napísali, že nie sú vo výslednej sume zarátané ale odporúčajú tie alternatívy a aj dôvod. Uvidíme aké bude vyjadrenie od nich, ak sa zadávateľ podeli ako to ďalej pôjde.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
V čom sú zlé tie poľské vchodové dvere s cenou do… @frantisekca ale poliak pridava do okien posypovu sol a slovak len kvapky potu poctivej prace a prach z rohu jednorozca...Odpoveď na príspevok od marsdm:
@m_martin tipujem že tam nie je jadro F ale klasi… @marsdm No nie je, bohužiaľ. Ale nato sme neboli upozornený vôbec, taktiež sme sa bavili aj o svetových stranách, takže pani zo slovaktualu vedela o tom na akú svetovú stranu sú orientované a neupozornila nás, a chalani teda merací technici, tak tých to ani nezaujímalo. Keď by som to mal tak zhrnúť v skratke, tak odbornosť tam nebola žiadna. Ale nevadí, nejak sa to vyrieši.Odpoveď na príspevok od mgx:
@m_martin mas zamietnutie reklamacie pisomne? @mgx zatial nie. len telefonicky mi pani volala na konci pracovnej doby. ale zajtra sa to chystám vybaviť.